Henna Kalinainen yritti itsemurhaa viinalla ja lääkkeillä!

Henna KalinainenHenna Kalinainen kertoo marraskuun Hymyssä traagisesta kesästään, jonka täytti avioerosta seurannut masennus ja lähes päivittäiset ryyppyretket terasseille.

Epätoivossaan Henna ajautui syömään eräästä jatkopaikasta anastamiaan masennus- ja unilääkkeiksi luulemiaan tabletteja viinan kanssa.

-Ilta oli sujunut huonosti ja minulla oli paha olla. Menin kotiin ja ajattelin, että nyt en jaksa enää, Henna muistelee iltaa.

Kaikki ei kuitenkaan sujunut neitokaisen suunnitelmien mukaan. Henna joutui lääkärihoitoon ja sai viikkokausien pahan päänsäryn epätoivoisen yrityksensä palkkioksi.

Viinaongelmaa Henna ei tahtonut itselleen myöntää, mutta tajuaa nyt alkoholin olleen masennusta lisäävä tekijä. Lue raadollinen juttu marraskuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Nämä jutut tulee kuin jostain Julkimotyrkyn kootut niksi-kirjasta.

1. Kerro harrastaneesi seksiä jonkun julkkiksen kanssa.

2. Kerro käyttäneesi huumeita mutta vain ”kokeillut”.

3. Kerro yrittäneesi itsemurhaa, mikä tietenkin sattui epäonnistumaan.

4. Jos ylläolevista mikään ei tuo huomiota ja julkisuutta niin tissit ja pillukuvat tiskiin.

Lääkkeillä yleisesti naiset yrittää itsemurhaa, lääkkeillä valitettavasti useinkin yritys myös epäonnistuu. Miehet taas käyttää väkivaltaisempia keinoja esim. ampuminen ja siksi onnistuukin sitten useammin. Itsemurha yritys on vakava asia. Ei mikään pilkan kohde. Itse olen yrittänyt itsemurhaa vakavan depression aikana. Otin pillereitä 150 kpl ja tuloksena hengitys lamaa, kouristus kohtauksia, tajuttomuus, sydämen rytmihäiriöt ja sydän pysähdyksen vaara. Ei ole yhtään leikin eikä herjan asia. Jos itsemurha yritykseen päätyy niin varmasti on tosi epätoivoinen ja hyvin pahassa olossa ollut jo pidemmän aikaa. Mun mielestä on todella lapsellista täällä Hennaa haukkua ja herjata. Henna sä olit erittäin rohkea kertoessasi julkisuudessa asiasta vaikka tiesit että jotkut ääliöt täällä ei ymmärrä vaan saat lokaa niskaasi. Tsemppia Henna sulle! Äläkä näistä ääliöstä välitä 🙂

Toivottavasti tulee joku laki, ettei hautausmaalta saa ottaa lehtikuvia..

Miten helvetissä se pysty kirjoittelee plokiaan ku sil oli viikkokausia HELVETINMOINEN PÄÄNSÄRKY ja oisha se saanu siit päänsärystäänki murjastua tosiuskottavan pläjäyksen,eli paskaa jauhaa

Pistäpä vinkki Tuidelle! Tuidehan toteuttaa kaikki ”artistien” haaveet. Jopa ilman Y-tunnusta.

Pakko oli kommentoida, ensimmäistä kertaa tänne. Mun on pakko sanoa, että kävi naurattaa kun tajusin, että tuo kuva todella on hautausmaalta. Voi ei Henna!! Myöskin mietin, että ihme, ettei tätä itsemurhayritystä tullut sen aikana, kun Henna seukkasi sen Kurhisen kanssa, joka on kyllä yksi kaameimmista ”julkimoista” mitä on. Odotan Tuijan tekemää Hennan ja Antin sinkkua jo 🙂

Henna on jo käyttänyt aika monta korttia mahdollisista. Kaupunginvaltuutetuksi ei taida olla vielä pyrkinyt. Sinne vaan Piraattipuolueeseen, siellä on paljon tyhjää.

Siis tuo kuvahan on varmaan paras, joka Hennasta on otettu koskaan. Kerrankin luonnollisena, jopa kauniina kuvassa. Nyt hankit Henna itsellesi kunnon ammatin, vetäydyt julkisuudesta ja alat elää normaalia elämää. Aikuistu. Olet vielä niin nuori, että kaikki on mahdollista, toisin kuin eräille…

Eikös Jouhanna Tjukiainenkin sekoillut jossain lehdessä, että itsemurhani peruttu? Sosiaaliporno on loikannut uudelle tasolle näiden muijien kera.

Otetaanpas nyt asiallisesti.

Henna päätti nyt käyttää itsemurhakortin. Jos Henna olisi jotain muuta kuin tyhjä kohujulkkis, joka on aiemminkin viritellyt tarinoitaan, voisin tuntea myötätuntoakin. Nyt en tunne, koska en kehtaa uskoa kohuhennan kohupaljastuksiin.

Hyvää päivänjatkoa Hennalle ja onnea tulevien kohupaljastusten ideariihiin.

Suomalaisen yhteiskunnan pohjasakkaa. Siis suurin osa kommentoijista. Ihan psykopaattiporukkaa.

voi että mikä puupää sä olet, miehen takia mietit sellasta. hei nainen. miehiä on mailma täynnä, aina löytyy parempi. nokka pystyyn kohti uusia miehiä. ei järvi soutamalla kulu se paranee, KÄYTÄ SITÄ MITÄ SULLA ON

Hymy on laatulehti, sitä kirjoittavat journalistit.

Henna Kalinainen yritti itsemurhaa 5,90e vain hymys.
siin on teille otsikko mainosrekkitelineelt mis on lehtii

BIG BROTHERIN KALAT on tilattu verottomasti DEALEXTREME piste.com

Jokaisella meistä on sellainen ulkomuoto joka on syntymässä saatu.Ja aivot,jos niitä ylipäätään on? Älä välitä Henna!

Suomalaisen yhteiskunnan pohjasakkaa. Siis suurin osa kommentoijista. Ihan psykopaattiporukkaa.

Kaikkea pitää yhteiskunnassa sietää. Menisi tuokin oikeisiin töihin ja lopettaisi siivettelyn.

Itsemurhaa oikeasti yrittävät onnistuvat aina. Erikseeen ovat ne jotka haluavat herättää huomiota läheisissä, ystävissä ja mediassa.

Analysoija…puhut totta, toi Henna on tyhmä kuin vasemman jalan saapas ja puhe on sellaista sössötystä josta ei ees Erkki saa selvää.

HAHAHAH! On tämä pillunkarvojensa myyjä niin urpo että vetää nappeja naamaan. Hauskintahan siinä on se, ettei daami edes tiedä mitä nappeja naamariinsa kiskoo. Varmaan vetänyt vitamiineja!

Mitä jos aikuistuisit, ja alkaisit hankkia itsellesi kunnon ammatin, ja jättäytyisit jo turhasta julkisuudesta. Vaikka jotkut selälle taputtelijat tulevat kehumaankin päin naamaa, ne haukkuvat selkäsi takana. Itsetuntoa voi kohentaa muullakin kuin julkisuuden tavoittelulla, sinun tapauksessasi TURHAN julkisuuden.

Hennasta tulisi hyvä Martina 2, laulusensaatio! Tuideri ottaa varmasti talliinsa ja keikkoja alkaa pukkaamaan joka suunnasta.

On varmaan keksitty juttu et pääsi taas pällistelemään lehteen ja saa vissiin massiiki??

Kamalaa mutta miksi sinut on kuvattu HAUTAUSMAALLA! karmivaa !!

Tsemiä Henna pidä huolta itsestäsi, vähemmän alkoholia ja elämä HYMYilee 😉

Lässyn lässyn. Taas silitellään päätä. Voi hellanlettaslutunaa. Varasti lääkkeitä, se on ihguu, eiks ookkin? Ja tämänkin julkkismasentunut. Jos olisi oikeasti masentunut, ei tilittäisi tässä. Ottaa mallia pikku-Jolenesta. Säälittävää. Onneks on kiva laukku ja pää kenossa.

Rahat on kaikki täytyy jostain repiä jutunjuurta -Uskokoon ken tahtoo en minä ainakaan tuskin kertois julkisuuteen jos olis totta

just,no ensi kerralla tilaa hymyn toimitus paikalle niin saadaan kuvia

Siis Hennahan on ollut raskaana, joten jäljelle jää uskoontulo!Sitä odottaessa peruin Hynmyn, nyt riitti kun eivät oikeista julkkiksista löydä jutunjuurta.

Niin justiin. Jos edes yritys oli totta, ei sen ollut tarkoituskaan onnistua. Mainostemppu.

Sääliäkö haet? Rahat taitaa olla loppu!
Lääkkeitää ja viinaahan olet vetänyt sekaisin aika useasti.
Mikä tän jutun tarkoitus oikein on??

Voi reppana, ei ole mitään muuta julkisuudestasi jäljellä kuin itsemurhayritys,uskoontulo ja raskaus…nyt voimme vetää viivan ton ekan yli joten jäljelle jää uskoontulo ja raskaus. Olet todella säälittävä tapaus negatiivisessa mielessä. Kukaan ei tule sinua huolimaan..ei töihin tai kumppanina. Kukaan työnantaja ei kaipaa sinun julkisuuttasi ja sinun taustojasi. Kukaan terve mies ei meriittiesi takia sinua halua. Epämuodostuneet tissit ja et ole terävin kynä penaalissa. Ainoa joka huolii on joku muu nolla, tyrkkyjulkkis. Tyrkkyjulkkis…totta, et ole mikään oikea julkisuudenhenkilö tai tähti.Sinulla ei ole niitä ominaisuuksia tai kompetensseja joka tekisi sinusta oikean tähden tai julkisuuden henkilön positiivisessa mielessä siis.

Voi Henna, voi Henna minkä jutun annoit. Että oikeen itsemurhaa haudoit, niiiiiin last season juttua.. huomioo huomiooo, en ois tätäkään lukenu, mutta kun olit samalla luokalla..

En ikänä ottaisi tälläisiä neitoja firmaani töihin! ja kukapa muukaan ottaisi? liikaa turhaa julkisuutta yms.. sekä toitotusta henkilökohtaisesta elämästä.. voi hyvänen aika , sekä vielä keroo varastanensa.

Viinapulloihin voiskin laittaa että voi aiheuttaa masennusta nauttimista seuraavana päivänä, niin kaikki osaisi asennoitua asiaan oikealla tavalla. Ohi se menee kun on krapula kärsitty.

No en ihmettele seuraamuksia.

Ei niitä masennuslääkkeitä tuosta vain oteta ja jätetä pois. Varsinkaan viinan kanssa.

Tuossa aiemmin joku kommentoi, ettei järjissä pysymiseen paljoa tarvita. Se on ihan totta. Kunhan ei pyri sekoittamaan päätään jollain.

Naurettavaa sakkia, täytyy sanoa. Ei kukaan täysjärkinen kirjoita tuommoisia, joten Henna on minun silmissäni teitä ylempänä.

Voi, Henna, miksi TÄSTÄKIN pitää kertoa Smileen? Etkö jo ymmärrä, että voisit paremmin, kun et tekisi itsestäsi yleistä sylkykuppia ja levittelisi joka asiaa. Keskity nyt elämään sitä ihan peruselämää, jossa tehdään ruokaa, siivotaan, katsotaan telkkaa ja ulkoillaan. Joskus nähdään kavereita ja moikataan vanhempia. Sen ihmeempää ei järjissään pysyminen vaadi.

Palkkion toivossa sitä keksitään, vaikka mitä. Miten on mahdollista, että JOUTUI lääkäriin?

itsemurha joko tehdään tai ei. sit on niitä säälittäviä epäonnistujia jotka vaan hakee huomioo…

No voi haloo ihmiset… minkälainen kusipää oikeasti kirjoittaa ”harmi kun ei onnistunut”?? Vaikka joku pikkujulkkis kuinka ärsyttää, niin joku raja kuitenkin.

Tätähän kalinainen ei ole vielä läpikäynyt onko viimeinen oljenkorsi, nyt pois lehtien palstoilta.

Loistava valinta kuvauspaikalle ottaen huomioon kontekstin. Hautausmaa!!!

Oma kommentti