Henna Kalinaisen dieetti karille? Istuu paraikaa kapakassa!

Henna KalinainenHenna Kalinainen kertoi hiljattain julkisuudessa lihoneensa kymmenkunta kiloa avioeroprosessin jälkeen. Henna avautui myös ryyppäilystään, joka lähti käsistä viime kesänä.

Sittemmin mimmi on korostanut liikunnan, treenauksen ja hyvän ruokavalion merkitystä ja pyrkinyt pudottamaan painoaan.

Mutta nyt on ottanut ohraleipä! Tai ainakin ohrapirtelö! Henna nimittäin twiittaa istuvansa paraikaa helsinkiläisessä kapakassa nimeltä Huvipursi. Tuskin kuitenkaan kuivin suin? Menikö suunnitelma pipariksi vai suorastaan viinakonvehdiksi?

Toisaalta Henna saattaa myös ilmoittaa sijaintinsa mahdollisille faneilleen, jotka voivatkin löytää idolinsa nimikirjoitusta varten Hennan Twitteriin lisäämin koordinaatein.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Huvipursi on häviäjäräkälä Pursimiehenkadulla. Kaljaa ja sossujengiä. Hyvä Henna!

Miten sen koulunkäynnin laita???
Ite piti hirrrveen hehkutuksen kouluun menosta, twiittaili tunnilla istumisen vaikeudesta ynms ja ja ja sitten ihan hiljaista?

oliks tää se muju, joka oli forsselin pantavana?

muistaako kukaan miten asia on??

taas näitä turhia tyrkkyjä,mitään sanomattomia uutisiakin näistä kirjotetaan….voi jessus

Mitäs tämä tekee siellä,Eikö aloittanut koulun? Turhin julkkis ei ole saanut mitään merkittävää aikaan,autotallissa oli naimassa joku vuosi sitten

Huvipursi on Helsingin ykköspaikkoja. Siellä pyörii pintaliitoporukka, miljonäärit ja A-luokan julkut. Yleensä ihmiset jotka ovat nk alansa huippuja.

Koko ajanhan toi on dokannut, joka vkl näkyy ympärikännissä kaupungilla… ennen oli jatkuvasti viikollakin siiderikassi kainalossa, ehkä se on sit vähentynyt ?

”kunnioitan vanhoja BB-voittajia, että ovat jatkaneet normaali elämäänsä”
Suurin osahan niistä riekkui seiskoissa ja baarikiertueilla niin pitkään kun pystyi, 2-4 vuoden takaisia voittajia on näkynyt aika hiljakkoin ja uusin voittaja se vasta ennätyspohjat kai meinaa tehdäkin siinä hommassa.

Viimeisimmät tiedot: Henna hukkuu mudassa baarin edustalla. Portsarit ei tohdi sotkeentua.

Mä en ymmärrä et miksi teette juttua tollaisesta naisesta joka on kuin petolinnun peräsilmä.

Vuoden turhin julkkis titteli odottaa noutajaansa …. melkein luulin jo, että tää tytsy olisi jättänyt julkisuuden ja aloittanut ’ns. normaali elämän’… turha toivo. Mikäs siinä jos seiska ja hmy elättää. kunhan vaan muistavat, että aina tulee uusia Tuksuja tai BB-Hennoja, jotka ajavat vanhojen yli. Omalla kieroituneella tavalla kunnioitan vanhoja BB-voittajia, että ovat jatkaneet normaali elämäänsä, eivätkä roiku juorulehtien elätettävinä.

HENNA ON NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KUUMA MISU!!!

hyvä HennA!tEKIsSIN täysin samoiN! TAi teiN Siis! tv=seitaNeN

Oma kommentti