Henna Kalinaisen rakkauspulmat: Tämä on syy siihen, että miehet pelkäävät minua

Viihdepersoona ja bloggaaja Henna Kalinainen puuttuu tuoreimmassa postauksessaan ongelmaan, joka kaihertaa varmasti monia julkisuudessa olevia.

-Voin ja haluan olla esillä. Instagramistani ja blogistani saa uutisoida, hän alustaa.

-Mutta inhoan sitä, kun minua seurataan tai kuvataan tahtomattani. Lähelläni ei jaksa olla ihmisiä sen takia, että he joutuvat pelkäämään katsovansa kuvaansa seuraavaksi joidenkin lehtien palstoilta. Kenestäkään ei varmaan ole kivaa, että kun vietät vapaa-aikaa jossain ihan kuin kuka muu tahansa, niin siitä pitäisi lukea seuraavalla viikolla jostain, Henna jatkaa.

Hän tunnustaa että monien ihmisten kohdalla viime vuosien isoin kompastuskivi on ollut julkisuus ja myös se, että monet luulevat hänen käyttävän julkisuutta hyväkseen mahdollisissa suhteen ristiriitatilanteissa. Näin ei ole, Henna vakuuttaa, koskaan. Blogiin tästä

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

No hei etanat, mikä on siis keskimääräinen aika, jonka kommentin julkaiseminen kestää? Vuorokausi, puolitoista? Ihan ensimmäistä kertaa kommentoin, eikä tullut mieleenkään, että täällä voi kommentin julkaiseminen kestää näin kauan…

Moderointia tehdään toimituksellisten muiden töiden ohessa. Jos haluaa kommenttinsa välittömästi ulos, kannattaa rekisteröityä keskusteluosioon, jolloin kommentit ovat reaaliaikaisia.

Hymy on kirjoittanut Kalinaisen tekemästä puukotuksesta, ja korvauksista joita siitä tuli. Hymy on kirjoittanyt Kalinaisen ylipainosta. Hymy on kirjoittanut Kalinaisen ulosottovelasta. Miksi lukijan kommentti, joissa epäillään näiden asioiden pikemminkin olevan miesten kaikkoamisen syy, poistetaan?

Moi hätähousu! 😀 Kommenttiasi ei ole poistettu, vaan sitä ei edes ehditty julkaista.

Kyllä on suuret luulot itsestään, repesin totaalisesti! Ehkäpä miehet ei kiinnostu naisesta, joka puukottaa ihmisiä, jolla on järkyt velat (hymy voisi esimerkiksi kirjoittaa siitä, miten velkajärjestelyn käy, kun tuleekin tuhansien edestä korvauksia rikoksesta?) Ja jonka elopaino lähentelee sairaalloista ylipainoa. Ja tämä kääntää sen niin päin, että ”kuuluisuus” pelottaa miehiä. Huh huh. Kummasti nuo fiksut ja kauniit kuuluisuudet löytää miehiä itselleen, ei heidän miehiään julkisuus pelota, joten eiköhän syy näy peilistä…

Tuksusta mallia ottava Henna löi ex-miestään keittiöveitsellä päähän. Mutta ainahan sitä voi mediaa syyttää että miestä ei saa.

Ihan villi veikkaus että saattaa olla muukin syy siihen jos miehet kaikkoaa…

Oma kommentti