Henna Kalinaisen uusi tyyli – Jarkko-rakas kutsui haaskan näköiseksi!

Olet mitä syöt -ohjelmassa pian esiintyvä, kymmeniä kiloja laihduttanut Henna Kalinainen uhkuu raskausonnea.

Vauvakiloja on tullut vain vähän ja Henna sädehtii terveellisen elämäntyylinsä kautta uskoa myös niille, jotka eivät ole onnistuneet elämäntaparemontissaan. Henna seilasi vuosia roskaruoan, väärän syömisen ja myös liiallisen alkoholinkäytön maailmassa, mutta lääkäri Pippa Laukan tuella hän sai elämänsä takaisin.

Nyt nainen on vaihtanut myös hetkeksi tukkatyyliään. Pienet pyöreät ”mikkihiiri”-tyyliset saparot saivat Hennan Jarkko-kihlatun toteamaan:

-Olet haaskan näköinen.

Haaska on savoa ja tarkoittaa suomeksi hauska. Sekä Jarkko että Henna ovat Iisalmesta, joka on sitä pohjosempoo Savvoo. Katso kuva alta. Henna julkaisi sen Instagram-tilinsä stories-osiossa.

 

 

View this post on Instagram

Kun katsoin ohjelman trailerin uudelta Olet mitä syöt- kaudelta niin tulin surulliseksi siitä, miten olen voinut päästää itseni noin huonoon kuntoon. Olin huonovointisen, masentuneen ja ahdistuneen näköinen, enkä voinut voida hyvin! Suosittelen kaikkia miettimään omaa hyvinvointia ajoissa, ettei käy niinkuin minulla, että vuodet vaan kuluu hukkaan. Olen tietenkin hetkittäin nauttinut elämästä ja saanut pitkälti tehdä mitä haluan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olen onnellinen nyt ja onneksi elämä tuo eteen monesti uusia mahdollisuuksia. Joka päivä on uusi mahdollisuus tehdä muutos! Kuva: Anna Jousilahti/ @iltalehti #oletmitäsyöt @mtv3suomi #hyvinvointi #terveys #hyväolo #urheilu #ruokavalio #raskaus #vauva2020 #koronavauva2020 Meikki ja hiukset: @pinksumakeup

A post shared by Henna Kalinainen (@hennakalinainenofficial) on

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen, Olet mitä syöt, Pippa Laukka, Jarkko

Kommentit

Oma kommentti