Henna Kalinaisen yllätys: laulajaksi – biisi valmis!

Henna KalinainenHenna Kalinaiselle on tehty biisi, jonka takana on Johanna Tukiaisen Lööppijulkkiksen säveltänyt Esko Koivumies. Nyt Henna miettii, ottaako biisin vastaan.

Häntä kiinnostaisi lähteä kiertämään estradeille ohjelmallisen lavashown kanssa. Varsinaista levylaulajan uraa mimmi ei siis suunnittele, ei ainakaan vielä.

Asia käy ilmi musalehti Comon haastattelusta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Sillähän oli tosi hyvä lauluääni kun Tukiaisen kanssa esiintyi 😀 😀
Vielä kun oppisi puhumaan…
Artikulointi on neidillä vähän niin ja näin..

Kalinkainen ei siis suunnittele varsinaista levylaulajan uraa. Hyvä niin, Jumala on siis olemassa. Taustajoukot ovat ihan kohdallaan. Sävellyksistä vastaa kaikille suomalaisille ”huippuartisteille”, mm. Johanna Tukiaiselle säveltänyt Esko Koivumies. Siinä on kundilla ammattiylpeys kohdallaan.

Oopperalaulajilla on laajat keuhkot, mutta silikoneista ei saa laulunlahjoja, tai muitakaan lahjoja. Yrittäjiä vaan riittää, kuten edellä mainittu Martina. Kohta varmaan Tauskikin laulaa duettoja oman Hennansa kanssa. Mutta, antaa tytön yrittää.

dumpatkaa ny jo nää joutavat kalinaiset, tukiaiset ja marttina kaatopaikalle!!!!!!!!! kuka näitä enää jaksaa?????????????

Geroniman ja Järvisen ”yhteistyön” päättymisen syynä oli kylläkin Geroniman rattijuoppous. Hymykin ”uutisoi” asiasta.

Geroniman piti levyttää koivimiehen biisi. Näin muutaman tekstarin joita säveltäjämestari oli lähetellyt ja eip ollu yllätys että se oli G joka vetäytyi koko projektista

Ei jumalauta…meinas tulla paskat housuun kun niin naurattaa tämä ”uutinen”. Ei jumalauta voi olla totta…siis mikä tätä maata vaivaa. TÄYDET NOLLAT kuten tämä Henna…ei tullut reality tv-staraa ja muutenkin julksuus potkii päähän niin sitten yritetään vielä Martina Aitolehti tyylistä muusikko uraa…lopputuloskin on sama…täys floppi pannukakku jolle nauraa kaikki. Ruvetaankohan Hennaa tituleeraamaan vuorostaan suomen Lady Gagaksi tai Whitneyksi. Ei herran perkele…lopettakaa nyt jo ja menkää oikeisiin…siis oikeisiin töihin.

taitaa olla vanhentunutta mallia. motonetissä muistaakseni oli noita tissejä myynnissä jo 1989, kuuman kasarikauden päätteeksi.

eieieieieieieieieeiiiiiiii!!!
ja noi tisut… aivan kauheet irto-osat!

Ja mä kun ehdin jo uskomaan että Henna olisi vähän rauhoittunut ja järkiintynyt.

Monella viimeinen oljenkorsi ”julkisuuden tiellä”

Aivan varmasti on Tuiteroisen uusin alustava yhteistyösuunnitelmahanke.

Ei kai vaan tämänkin projektin puuhanaisena olisi itse Iisalmen vanha keltahammas Tuide Järvinen?

ei, jotain järkee tähänkin !!
noita naurattaja-pellejä on jo riittämiin.

kannustan. sillähän noi pellet saa pois julkisuudesta kun ne nauretaan lavalta alas muutaman kerran…

Oma kommentti