Henna Peltonen: ero ja raskaus!

Tauski Peltonen, Henna TuominenHymy kertoi tänään, että tanssija Henna Peltonen ja hänen aviomiehensä Tauski eivät ole olleet pitkään aikaan yhdessä. Hymyn kanssa asioinut Tauski teki selväksi, ettei hän ole kuullut vaimostaan pitkään aikaan, eikä edes tiedä tämän olinpaikkaa.

Pariskunta vihittiin Turun tuomiokirkossa elokuussa.

Jatkokommentteja kysellyt Hymy sai Tauskin perääntymään, ja hän väitti, että asiassa on jokin väärinkäsitys. Maikkarin Viihdeuutisille Tauski kommentoi hetki sitten, että kyse on vain talvilomasta, jonka pari viettää erillään.

Hymy tavoitti kuitenkin tekstiviestitse ”kateissa” olevan Hennan, joka pudotti melkoisen uutispommin:

– Keskityn nyt tähän raskauteen, johon Tauski ei halunnut ottaa mitään osaa. En halua kommentoida tässä vaiheessa enempää, vaan keskityn nyt tähän tärkeimpään asiaan, Henna kirjoitti Hymylle.

Lue myös Tauski ja Henna Peltonen: Mystinen ero!

Lue myös Tauskin kohutilitys aiheesta

Lue myös Vihdoin puhuu Henna!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

tuo Henna on sitten ällö. Niin itseään täynnä. Yrittää saada Tauskin maksamaan. No, odotellaan kunnes lapsi syntyy, ja sitten DNA testi. Toivottavasti Tauski sen vaatii. Symppis mies”

Vitsit, on toi Tauski oikea unelmien mies! Voi kuvitella, että sen keikoilla käy mimmejä ruuhkaksi asti. Mun ainakin tekee kuumaksi mies, joka haluaa vaimonsa tekevän abortin jos kakara ei sovi urakehitykseen. Mieletön alfauros ja tosijämäkkä aikuinen mies vastuunkantaja eikä tippaakaan pikkukakarantasolle jäänyt narsisti ja itserakas juntti.

Nyt on muuten kaksi tyrkkypissistä paksuna; sekä Martina Aitolehti että Henna mikäonkaan. Molemmat samassa vaihessa ja nyt jo huudellaan asiasta julkisuudessa. Ettei vaan menisi ”kesken” tai kesken. Itse pitäisin omaan tietonani, mutta en koekaan pakonomaista tarvetta näytellä tissejäni kaikille ja heiluttaa persettä räkälöissä ”tanssiryhmäni” kanssa. Hah.

Tauski ei ole lapsiaan hylännyt! Lapset TÄRKEITÄ hänelle ja mies on hyväntahtoinen! Tauski jakaa pienestä keikkapalkkiostaan rahaa ja ostaa aikuisillekin lapsilleen kaikkea. Näkisipä suuri yleisö,miten ex-vaimo uhkasi,piinasi viesteillään miestä lähtemään pois kotoaan,ennen kuin itse saapuu kotiin!TAI POLIISI NOUTAA!

Tainnut Tauski laittaa jo piuhat poikki aikoja sitten ja Henna autuaan tietämätön.. Nyt sitten luulee voivansa rahastaa Tauskilta elarit. Mikä näitä ihmisiä vaivaa?? Mennään naimisiin, kun on kuukausi oltu yhdessä ja toinen just viikko sitte eronnu. Mitä muutakaan voi näiltä odottaa??

Ei taida lapsi parka tavata isäänsä koskaan, ja äitä-hennulikin on tavannut tämän vain kerran.

Voi Hennaparkaa tietääköhän se raasu itsekkään että kuka on sen lapsen isä?? 🙁

Tauski ei kanna vastuutaan, edellisetkin lapset hän hylkäsi! Miehen työ Tiuski!!

Seuraavaksi on Jussi Parviainen raskaana ja sitten Tuksu sairastuu dementiaan.

Ja kohta otsikko:kohu pari palaa yhteen. ”Rakkaus voitti” Kouhuparin tilitys uusimmassa Hymyssä

jaaha…kuka on jättänyt vetämättä pihalle mulkkensonin kun syäksy lähti liikkeelle ?

”Keskityn nyt tähän raskauteen, johon Tauski ei halunnut ottaa mitään osaa.”

Eikö Tauski siis ole tulevan lapsen isä?

nää tyypit on niin sekaisin, tekevät mitä vaan saadakseen rahaa. Sääliks käy näiden ihmisten viattomia lapsia. Lapsiparat.

HAHAHA!!!

Mä tiedän kyllä missä Henna oli toissa yönä!! OMG OMG!!!

Kuka oskari hennan kanssa on ollut? en ole tuommosta kuullutkaan.

Taukki ei ottanut osaa Hennan raskauteen. Kuka sen sitten siemensi? Oskari oli kumminkin yhtenä…?

BINGO !!!! Kuka on yllättynyt tästä käänteestä ? Ei jumaaaalauta…no, Tauski taisi tulla järkiinsä.

Huoh. Juuri se pahin ontapahtunut, mitä uumoiltiin tällä palstalla jo aiemmin…

miten niin päästiin saanasta ja jussista ja tuksusta ja artosta

tehdään rahaa lööpeillä.
Blondi bimbo ja itsensä pihalle juonut ex-stara (suomen mittakaavassa ja se ei ole paljoa se)vauhdissa. Juuri kun päästiin matista ja mervistä, saanasta ja jussista, tuksusta ja artosta .. niin näitä hölmöjähän riittää.

Oma kommentti