Henna Peltonen: Ero Tauskista on lopullinen!

Henna PeltonenHymy kertoi eilen ensimmäisenä mediana Tauski ja Henna Peltosen aviokriisistä ja erosta sekä Hennan raskaudesta. Pari on kommunikoinut lähinnä median välityksellä, ja ensin Tauski väitti, ettei tiedä Hennan raskaudesta mitään. Henna taas on sitä mieltä, että kyllä tiesi, ja koska Tauski vastusti lasta, tuli myös erokriisi.

-Tämä on niin anteeksiantamatonta, että ero on lopullinen. En pystyisi koskaan antamaan tätä anteeksi. Olen tästä kaikesta hyvin surullinen ja järkyttynyt, ja ennenkaikkea pettynyt. Mutta nyt haluan keskittyä itseeni ja tähän raskauteen, kaikki muu on nyt toisarvoista, Henna sanooMetropoli-lehdelle, jonka Viikkokatsausta hän on verkossa juontanut.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Sitä saa mitä tilaa!!!Julkisuuttahan tässä on vain haettukin, voi voi.

Entinen mies lurautti ”raparperikiisselin” sisään.

Sitä saa, mitä tilaa. Jäit taas kuin nalli kalliolle. Miten säälittäväksi tuo naikkonen voi itsensä tehdäkään ja aina vaan kakaraa pukkaa taukilla.

Hooh,tämä on jo tauskin kolmas avioliitto ja ihan samat jutut aina toistuu.. Haloo naiset??? Ampukaa koko äijä maata kiertävälle radalle!

Tämä nainen on jo tyhmempi kuin Tukiainen! Enpä olisi ikinä uskonut että siihen kukaan pystyy!

henna-rukka ei tainnu oppia mitään vesa keskisen kanssa käymästään mahalaskusta. vanhat dokaavat naistenkaatajat tuntuvat viehättävän tätä mimmiä…

Mitä luulette, kumpi ehtii ensiksi antamaan Hymylle tms. yksinoikeudella ison haastattelun kuvineen ja kertomaan toisesta aivan kaiken????

nooo… varmaan se kätkä kohta muuttamassa tauskin taloon, eikös se ole nähty siellä norkoilemassa jo apajille…

Tauskilta tulee pian uusi levy. Henna on tv-ohjelmassa ja pyörittää tanssiryhmää.

rullahuuli69 HIV-neekeri (vierailija), 22.2.2012 klo 17.43

Hannalla on tosi komeat tisset.

Ne on muovia, ystävä hyvä, 100% muovia

Toisaalta hienoa, että noi turhikset on niin vauvanteko puuhissaan, että häviäisi pois julkisuudesta viimeinkin… kuten martta maitolehtikin… tunkku-punkeron on kyllä viä löydettävä Mies kenen kanssa sählätä ittensä (vieläkin) paksummaksi. Vielä viime vuonna täällä oli OTSIKOISSA ruuhkaa ”tyttö-tanssija porukoista” ja kaikki on kuihtunut täysin ennen alkuaan kasaan ;)Toivoa vielä on.

Seuraavassa numerossa ne palaa yhteen. Tää on suurta teatteria.

No, ei kai taukin tarvi ees huolehtia ehkäsystä, kun henu kay vieraissa hoitamassa noi hedelmöityshoidot.

Taitaa Hennan lapsen isä olla Tamperella Zumba tanssia opettava ulkomaalainen

En käsitä mikä tossa akassa viehättää? Itseäni häiritsee toi naama niin peevelisti. Tukka on ruma ja olemus liian laiha.

Minä haluun Henna sut,olen suunnattoman ihastunut sinuun,ollut jo pitkään,love you Henna.Olet ihana,kaunis ym….love you Henna!

Tais H. jäädä kiikkiin pirulliseen :)ja hymy kustantaa ero matkan Lanzarotelle 🙂

Mitä on tapahtunut? Kaikki nyky”julkkikset” on täysiä horoja. Tuksu tunkerokin alkaa vaikuttamaan jopa älykkäältä näihin muihin verrattuna. No hyvä että näin. Ehkä itsekkin saan sitten 40v päästä nuorta toosaa. Haluaisin sen kyllä ilman kumia, mutta kait sitä siinä iässä on valmiina vähän joustamaan. Jos muuten ei voi kommunikoida, kuin median kautta, voisi hyvin olla kommunikoimatta.

Joku vois näyttää Tauskille mistä kaupassa löytyy kortsuhylly.

Tais huomata kuinka vanhan ukon itselleen otti. Arjessa sen iän parhaiten huomaa. Taitaa vikaa olla hennassakin…mutta ihme mediassa pelleilyä tuollainen.

Oma kommentti