Kuva: Mainosstudio Sanna H

Henna Peltonen julkaisi laihdutusvinkkinsä: ”Sinun kannattaa unohtaa nämä myytit”

Hyvinvoinnin puolestapuhuja ja menestynyt fitnessurheilija Henna Peltonen bloggaa laihduttamisesta. Kevään tullen asia taas alkaa meitä suomalaisia kiinnostaa.

Nainen puhuu motivaatiosta ja siitä ettei oikotietä ole.

Perusasioiden on oltava kunnossa ja myös suunnitelman, johon ihminen sitoutuu. Henna myös neuvoo mitä tehdä kun painonpudotus on pysähtynyt.

Henna keskittyy blogissaan myös romuttamaan myyttejä.

-Unohda pussikeittodieetit! Dieetti perustuu aina vähäkaloriseen ruokavalioon, jolloin paino kyllä tippuu. Tällaisen pussikeittodieetin aikana kuitenkin menetetään lihasta, joka pitäisi aineenvaihduntaa yllä. Kun dieetti lopetetaan, keho on säästöliekillä ja aineenvaihduntataso alhaalla. Kun palataan normaaliin ruokailuun keho varastoi kaiken ylimääräisen energian rasvaksi. Lihominen tapahtuu samalle tasolle nopeasti ellei nopeammin, kuin painoa pudottaessa.

Hennan mukaan yleinen virhe laihdutettaessa on myös punttitreenin unohtaminen:

-Yleinen virhe painonpudotuksessa on lihaskuntoharjoittelun tai kuntosaliharjoittelun välttäminen, koska sen uskotaan nostavan painoa. Periaatteessa hankkimalla lisää lihasta painosi voi nousta, mutta lihas auttaa sinua polttamaan rasvaa pois kehostasi.

Lue blogista kaikki vinkit – täältä!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Peltonen, laihdutus, vinkit

Kommentit

Oma kommentti