Kuva: Mainosstudio Sanna H

Henna Peltonen kirjoittaa laihduttamisesta: ”Jos syöt oikein, saat tuloksia jopa ilman liikuntaa”

Suomalainen on opetettu siihen, että kun se syö suklaapalan, se lähtee lenkille. Totuus on kuitenkin se, että laihtuminen lähtee ruokavaliosta eikä liikkumisesta. Jäljempänä mainittu on toki hyvä lisä, mutta se mitä syö tai jättää syömättä on olennaista.

Nyt laihduttamisesta bloggaa Henna Peltonen.

-Jos haluat pudottaa painoasi tai kiristää kroppaasi, kaikista tärkein asia onnistumisen kannalta on ruokavalio. On melkein ihan sama kuinka paljon liikut jos ruokavalio on ihan retuperällä, mutta jos syöt oikein, saat tuloksia jopa ilman liikuntaa! Sanotaan, että vatsalihakset tehdään keittiössä ja tämä on aivan totta, Henna sanoo.

Henna on kirjoittanut blogiinsa paljon laihduttamiseen liittyviä vinkkejä ja kumoaa myös uskomuksia ja vääriä olettamuksia.

-Moni luulee, että paino putoaa vain salaatinlehdillä. Dieetillä joka aterialla syödään runsaasti proteiineja ja hiilihydraatit minimoidaan. Salaattia toki syödään myös, mutta vain oikean ravinnon lisänä.

Yksi tärkeimmistä jutuista aloittelijalle olisi Hennan mukaan keittiövaakan ostaminen.

-Jos haluaa todella pudottaa painoa, on hyvä hankkia keittiövaaka, jotta oppii määrät miten tulisi syödä. Kun olet punninnut ruokasi jonkun aikaa, osaat pian arvioida määrät myös ilman vaakaa. Hennan blogiin tästä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: blogi, Henna Peltonen, laihdutus, ravinto, dieetti

Kommentit

Oma kommentti