Henna Peltonen on onnistunut missimammana

Henna Peltonen rakensi Pispalaan upean boho-henkisen kodin

Mallimamma Henna Peltonen kertoo blogissaan asuvansa taiteilijoiden kansoittamalla alueella Pispalassa, Tampereella.

Henna on sisustanut kotinsa boho-henkisesti. Bohotyyli eli boheemi sisustustyyli on tyyliltään lämminhenkistä ja kesäistä, ja sen kulmakiviä ovat rönsyilevät kasvit, rottinki, hulmuavat kevyet tekstiilit, kuten valkoiset pellavaverhot ja vintage-huonekalut.

-Koti on minulle todella tärkeä paikka. Se on kuin pesä, jota jatkuvasti rakennan ja jonne on lasten kanssa kiva käpertyä ja unohtaa arjen kiireet. Kodin tulee olla paikka, jossa kaikkien on hyvä olla. Pyrin tekemään kodista viihtyisän, jonne on aina hyvä tulla, Henna bloggaa.

-Tykkään myös virkata ja osa käsitöistäni päätyy kotini sisustukseksi, kuten rahi, jättineulepeitot, virkatut korit, makrameet ja niin edelleen.

Hän kehuu Pispalaa:

-Täällä on kaikki lähellä, metsä, luonto, järvi, ja silti Tampereen keskustaan on vain viiden minuutin ajomatka. Täältä löytyy paljon historiaa ja nähtävää kuten Lauri Viidan synnyintalo, talo jossa Olavi Virta asui viimeiset elinvuotensa sekä upea Pispalanharju. Lisäksi täällä on Pyynikin näköalatorni joka on tunnettu ehkä Suomen parhaista munkeista, Rajaportin sauna, jossa on saunottu jo 1900-luvulta asti sekä tunnetut Pispalan portaat.

Katso miltä Hennan kotona näyttää.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Peltonen, koti, Pispala, sisustus

Kommentit

Boho -sisustuksessa on käsitteenä ymmärtäkseni kyllä enemmän väriä lähtökohtaisesti…

Oma kommentti