Henna Tauskin keikalla – ja sotahan siitä syttyi!

Tauski PeltonenLaulaja Tauski Peltonen väittää Hymyyn lähettämässään tekstiviestissä hakeneensa lähestymiskieltoa tulevalle ex-vaimolleen Henna Peltoselle. Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa asiaa ei tunneta.

-Jouduin hakemaan Hennalle lähestymiskiellon, joka astui tänään voimaan. Poliisi kävi tänään kysymässä ex-rouvaa, johon toistamiseen vastasin, että hän on kadonnut, Tauski selvittää Hymylle.

Ainakaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa hakemusasia ei ole vireillä. Tauskin kotipaikka Merimasku kuuluu kyseiseen tuomiopiiriin.

Laulaja kertoo olleensa hiljattain Ylöjärvellä keikalla ravintola Palowoudissa, kun paikan päälle saapui myös Henna Peltonen.

-Juttelin mukavia hänen kanssaan pitkän erossa olemisen jälkeen. Ennen kuin esiintymiseni loppui Henna hyökkäsi lavalle huutaen minulle, että olen katsellut naisia liian pitkään. Tilanne oli todella yllättävä, Tauski perustelee toimenpiteittensä syitä.

Henna Peltonen on niinikään aiemmin uhannut Tauskia lähestymiskieltohakemuksella.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Olet kyllä Tauski nykyään niin säälittävä jätkä. Sua palvoo tommoset jotkut ihme hyypiöt jotka luulee et se on hienoo olla tommonen juoppo. Painuisivat takaisin sinne mistä äitinsä heidät tänne maailmaan toivatkin.

Koita kestää Tauski. Maailma kohtelee välillä kaltoin myös sen parhaimpia saavutuksia. Muista myös, että olet esikuvana Suomen nuorisolle, joten jatka tätä arvokkaan käyttäytymisen linjaa mitä olet pitänyt.

Oma kommentti