Hennan ja Tauskin sota jatkuu: ”Sinulla ei ole mitään oikeutta tähän!”

Tauski Peltonen, Henna TuominenHenna Peltonen pitää aviomiehensä Tauskin väitteitä NiceKone-tanssiryhmän tulevaisuudesta perättöminä. Tauski väitti muutamia päiviä sitten Hymyssä, että hän on perustanut ryhmän, eikä hänen tulevalla ex-vaimollaan Hennalla ole siihen mitään asiaa.

-Oikaisen sen verran, että NiceKone jatkaa ihan kuten ennenkin, raskauteni ehdoilla mennään, mutta NiceKone ei ole millään tavalla Tauskin omistuksessa. NiceKone on rekisteröity ja Tauskilla ei ole minun ryhmääni mitään oikeuksia, Henna vakuuttaa.

-Kaikkea uutta ja mielenkiintoista on meiltä tulossa, jo ihan lähiaikoinakin, Henna lupaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

jatkan vielä edellistä kommenttia. ja eikös ne ketä kirjottelee et joo Henna on kaunis, haluaisin omaksi jne niin ole just niitä kateellisia. kattovat et perkele on Taukki saanu hyvännäkösen akan, vitsi ku itekin sais, tai olispa yhtä hyvännäkönen tms. jos tuolleen joku aattelee ni silloin siin on kateutta ilmassa. 😉

mä en ymmärrä tota hiton kateus hömpötystä. jos ei jostain asiasta/ihmisestä/mistä vaan pidä ja ilmaisee mielipiteensä niin on sitte kateellinen?? joku jota vituttaa muiden eriävät mielipiteet on keksiny koko homman. jos joku on mun mielestä ruma ja sanon sen ääneen niin ei se helvetti mua kateelliseksi tee. jos se joku mun mielestä on ruma ni miksi haluaisin sitte olla niinkuin se?? ja tää oli nyt vaan esimerkki. mut kateus on jotain muuta. kiitos nam.

En mää heistä o lukenu poualta sanaa, mutta tätä ”nyhjäätyhjästä”-vistiketjua on hauska seurata =)

Kyllä mahtaa Taunoa ja Hennaa ja muita näiden palstojen julkkiksia naurattaa kun kaikenmaailman immeiset ilman elämää täällä vuoroin haukkuvat ja kehuvat, silloinhan heidän työ on onnistunut, he herättävät tunteita ihmisissä ja se tietää heille lisää palstatilaa ja se tietää lisää rahaa! Ettekö ymmärrä että viihde=bisnes! Olkaa hiljaa jos ette heistä halua lukea!

Kateellisia? Niinku mistä? Ompahan vaan liikaa aikaa (tänään)ja päässä soi vain viritysääni 440 herziä. Ja näillä älyvapailla baanoilla voi ”avautua” jäämättä kiinni älyvapaudestaan. Kerrankin ei tartte ajatella yhtään mitään, kunhan ei loukkaa ketään menemällä hankilökohtaisuuksiin. Yksilöinä en näitä, Taunoa ja Hennaa, tunne, mutta mitenkään hyvä julkisuuskuva kummallakaan ei ole. Aivan sama, mitä puhutaan, kunhan puhutaan. Tauno on ainakin joskus osannut oikeasti laulaa, mutta viina vie äänen. Ei siitä mihinkään pääse. Ja ihminen vanhenee ja rypistyy, siitäkään ei mihinkään pääse. Ja oikeassa on se mielipide, että ”peskää likapyykkinne kotona, omien seinien sisäpuolella”.Se on fiksujen ihmisten tapa toimia.

Kyllä on ihmiset kateellisia jotka tällä palstalla milloin ketäkin arvostelee.. Mutta niinhän se on että mitä enemmän kateutta, sitä enemmän paskanjauhantaa! Itse voin jopa kehua kun mulla on siihen varaa!xD

Älkää laittako ”kiviäki kiinnostaa” tms. kommentteja. Näköjään kiinnostaa kun luette…?

Riidelkää vielä Taukin kalsareiden omistuksesta; niiden joiden sepalus on keltainen ja takasauma ruskea.

Tekispä mieleni ojentaa vähän tota Hennaakin, ei silläkään täysillä mee. Tehty työ kelpaa, mutta liksaa saa hakea asianajajan kanssa. Jaa että ”uutta ja mielenkiintosta tulossa”? Meinaakko ihan itte tehdä koreografiat (tällä kertaa)? Paree olis. Yleensä en alennu tämmösiä kuittaileen, mutta nyt liippaa liian liki. Häpeä!

Olin katsomassa taunon keikkaa muutama viikko takaperin ja täytyy sanoa että on se alkoholi jäljet jo mieheen jättänyt! Ei ollut iloa silmälle..

Leikkii herrasmiestä kunnes lapsi tulee vaihtaa naista ja hylkää vaimon ja lapset! Sama kuvio toistuu aina. Toi on niin sairasta!!

Tauno on 57-vuotias ja jatkuvassa kestokännissä, ei kukaan nuori nainen jaksa katsoa tommosta.
Viime kesäisen juovuksissa ajetun vesiskootterikolarin myötä tais lähteä viimeinenkin aivosolu…

Tauski taitaa olla kateellinen kun on nuori tehokas vaimo ja itse jää tämän varjoon. Se on tuon ikäiselle kova pala.

Olisiko kukaan kuullut koko NiceKoneen olemassa olosta ilman Tauskia!? ei!

Tauski ja Henna, ettekö voi pestä sitä likapyykkiä siel omassa kotona ja sitte kun ootte pessy niin tulkaa kertomaan miten meni.Ootte aika lapsellisia.

Henna on Nainen minun makuuni!! Ei anna paljoa vanhan ukkonsa temppuilla kun tietää että parempiakin on jonossa tarjolla!

tota hennaa en ottaisi edes eteisen matoksi. tauskista voisi olla sentään tikkatauluna jotain hyötyä, kai se osaa halkojakin tehdä, jos on selvinpäin joskus, agressiotki vois purkaa kirveellä puuhun, eikä nyrkillä tyhmiin ämmiin.

Hennalla lystiä kun pitää oikoa vanhan ukkonsa kännitiedotteita!

Oma kommentti