Hevisaurusten luoja ei lannistu 200 000 euron laskustaan!

SauruxetRumpali Mirka Rantanen sai idean bändistä, joka soittaisi lapsille heviä dinosauruspuvuissa. Se sai nimekseen Hevisaurus. Hiljattain Rantaselle lankesi oikeudessa 200 000 euron suuruinen lasku. Mistä oli kyse?

Kaikki meni niin, että mies sai idean, perusti bändin ja yhteisen firman kavereiden kanssa. Tämän jälkeen he myivät tuottamansa Hevisaurus-äänitteet Sony Musicille. Kun hän vaati suurempaa osuutta ideoinnista ja työstä, hän sai kenkää firmasta ja muut osakkaat tekivät uuden sopimuksen Sonyn kanssa.

Mies hävisi jupakan oikeudessa, mutta nyt hän on lähdössä hoviin. Hänellä on myös Sauruxet-niminen uusi bändi.

-En ole missään vaiheessa luovuttanut tekijänoikeuksia yhtyeeseen! Levytyssopimuksia ja ohjelmamyyntisopimuksia on toki tehty, mutta varsinainen yhtye on minun, en voi käsittää että se olisi jonkun muun, mies toteaa.

Mies sai myös 50 000 euron uhkasakon siitä, ettei saa enää esittää heviä dinosaurukseksi pukeutuneena. Miten käy Sauruxet-yhtyeesi?

-Keikat jatkuvat normaalisti. Käräjäoikeuden päätös ei ole vielä lainvoimainen, sillä valitimme hoviin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mirka Rantanen, Sauruxet, Hevisaurus

Kommentit

Oho, kaikkien lehtijuttujen perusteella mä luulin, että toi Mirka on nainen, mutta näemmä onkin mies?!? Eiks toi oo kuitenkin naisen nimi? Jännää 🙂

Näinköhän on……kun asia on käräjäoikeudessa paukutettu pöytään, niin valittaminen ei anna oikeuksia mihinkään. Kun asia on kesken käsittelyssä, niin silloin on toimenpidekielto,eli yhtye ei voi rikkoa käräjäoikeuden päätöstä käyttämällä valitusoikeutta. Käräjäoikeuden päätös ei ole lainvoimainen, mutta se asettaa toimenpidekiellon hovin päätökseen asi.

Oma kommentti