Hiv-Rachel vankilasta Alibille: ”Haluan kunnollisen suomalaisen miehen!”

Judith Osmondi-Mäkelä eli Hiv-Rachelina tunnettu tummahipiäinen nainen sai joulukuussa neljän ja puolen vuoden vankeusrangaistuksen kuudestatoista törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Hi-virusta kantava nainen oli useissa suojaamattomissa yhdynnöissä suomalaismiesten kanssa, vaikka hän oli saanut tammikuussa 2006 tiedon positiivisesta hiv-näytteestään.

Nyt kenialaissyntyinen nainen on antanut Alibi-lehdelle usean sivun mittaisen avoimen haastattelun, jossa hän kertoo historiastaan ja esimerkiksi siitä, kuinka hän päätyi Suomeen. Nainen myös kuvaa kokemuksiaan Hämeenlinnan naisvankilassa:

-Se oli aivan järjetön paikka!

Nyttemmin ”Rachel” istuu Turussa ja odottaa hovioikeuden tuomiota. Hän kertoo Alibissa haluavansa löytää kunnollisen suomalaisen miehen vankilasta vapauduttuaan.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Judith Osmondi-Mäkelä, hiv-Rachel

Kommentit

”Se oli aivan järjetön paikka!”

Varmaan parempi kun joku Kenian vankila minne toi mahmutti ois pitäny samantien toimittaa…

Rachelin tuomio on täysin naurettava ja epäoikeudenmukainen. Vuosi ehdollista olisi ollut paremmin kohdillaan. Eihän se ole hänen syynsä, jos suomalaiset perheenisät haluavat nussia paljaalla tummaa tyttöä, eivätkä välitä puhtaudesta. Hiv ei tänä päivänä edes ole tappava sairaus. Tilanne on aivan eri, jos hiviä kantava mies raiskaa naisen, eli väkivalloin pakottaa toisen sukupuoliyhteyteen.

tossahan olis Keskiselle uus muija kun se tykkää noist yliruskeista ja Hanapatti jätti.

Tosimies vetää aina paljaalla ja
valot päällä. Oujee!!

Ja herää kysymys, miksi nämä miehet ylipäätään ovat olleen ilman kumia satunnaissuhteessa?

MÄKIN HALUAN KUNNON MUSTAN HIV-NAISEN. TAI KYL HIVI-MIESKIN KELPAA..

Voi hyvä tavaton! Siellä kaltereiden takana voit pysähtyä miettimää hiljaisuudessa kuka mahtaisikaan ansaita sinut!? Ole rehellinen ainakin itsellesi!

Itse en huoli edes naista joka on antanut tuheroaan yli kolmelle siittimelle.

On varmasti helppo löytää kunnollinen suomalainen mies kun on tuollainen terveydentila ja menneisyys.

Oma kommentti