Hollywood-kaunottaremme Pia Lamberg haukkui muiden mallien koronamatkailun – piikki Martinalle ja Sofialle?

Koronaa pukkaa ja suomalaiset, jotka haluaisivat tilanteen olevan normaali ensi kesänä, luopuvat monista riennoista ja pitävät kontaktit minimissään. Matkailu ei tule monen kohdalla kuuloonkaan.

Mutta kaikkia se ei koske. Esimerkiksi someidolit Martina Aitolehti ja Sofia Belórf ovat tehneet korona-aikana reissuja enemmän kuin kerran.

Nyt Hollywoodissa asuva mallikaunottaremme Pia Lamberg on raivostunut esimerkistä, joita mallit ja somekaunottaret antavat. Hän paukuttaa:

-Harmittavan moni ei vieläkään noudata yleisiä koronaohjeita ja -kehotuksia. Ja harvemmin näen täällä sosiaalisessa mediassa asiasta puhuttavan. Ymmärrän, tämä vaikea tilanne on jatkunut jo kauan joten turnauskestävyyttä kysytään jokaiselta. Mutta valitettavasti tässä tilanteessa kukaan ei ole ylitse muiden, vaan jokaisen meistä pitäisi kantaa kortensa kekoon, Pia somettaa.

-Ihmettelenkin suuresti, kuinka varsinkin monet sosiaalisen median vaikuttajat antavat aivan päinvastaista esimerkkiä. Käydään bilettämässä, lomaillaan ympäri maailmaa, ei käytetä maskeja… Mielestäni kun työskentelee vaikuttajana olisi velvoite käyttää sitä alustaansa innoittamaan yleistä hyvää. Eikä ainakaan tekemään julkisesti aivan täysin päinvastoin. Jokainen meistä voi olla oman elämänsä vaikuttaja ja inspiroida lähipiiriään hyvällä esimerkillä, toteaa Pia.

Ja tästä Pialle napakymppi ja papukaijamerkki ja plussa vielä päälle. Asiaa!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Pia Lamberg, korona, korona Lamberg

Kommentit

Oma kommentti