Hölmöläisten hommaa: Työntekijät eivät päässeet työhuoneeseen jumittavan sateensuojan takia – näin älyttömällä tavalla ongelma ratkaistiin

Aivan ensinnäkin: ongelma oli jo alkuaan hyvin erikoinen.  Yhdysvaltalaisen yrityksen yksi työhuoneista oli joutunut oudolla tavalla jumiin. Työntekijät eivät päässeet huoneeseen, koska sateensuoja esti liukuoven avaamisen.

Voit katsoa kuvan tilanteesta tämän jutun kuvituksesta yläpuolelta.

Miten yritys ratkaisi tämän asian? Ensinnäkin: sitä pähkäiltiin niin paljon ja pitkään että yrityksen työntekijöistä neljä joutui olemaan töistä pois kahden päivän ajan ja tekemään etätöitä.

Sitten asiaa yritettiin ratkaista somessa postaamalla kuva nettiin ja kysymällä ihmisiltä.

Sosiaalisessa mediassa ehdotettiin, että sateenvarjoa yritettäisiin vetää magneetin avulla.

Lopulta sateensuoja siirrettiin niin että toimistorakennuksen yläkerran lattiaan porattiin reikä, josta laskettiin toimistoon vaijeria. Ja sillä sateensuoja saatiin siirrettyä oven edestä. Nyt toimiston katossa on pieni reikä.

Miten suomalainen olisi asian hoitanut? Se olisi särkenyt ikkunan ja kaikki olisivat päässeet tekemään hommiaan saman tien. Tai sitten olisi kutsuttu vaikka ikkunamestari, joka olisi murtovarkaille tutulla tavalla porannut ikkunaan pienen pyöreän reiän, josta olisi sateensuoja saatu siirrettyä. Mutta ei. Nämä porasivat kattoon reiän! Kyllä jenkit näyttivät viisautensa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ongelma, sateensuoja

Kommentit

Oma kommentti