Hotellipomo laukoi erikoisia prostituutiokommentteja!

ProstituutioHymyn maaliskuun numerossa on reportaasi prostituutiosta ja esimerkkikaupunkinamme käytämme Jyväskylää. Sanomalehti Keskisuomalaiselle avautunut Omena Hotellit Oy:n toimitusjohtaja laukoo jutun tiimoilta varsin erikoisia kommentteja ja puhuu vastoin parempaa tietoaan.

Hymyssä kerrotaan, kuinka paritusrikollisuus on levittäytynyt nykyisin myös pienemmille paikkakunnille. Lehti esittelee jutussaan kuitenkin keskisuuren Jyväskylän salattuja bordelleja, jotka sijaitsevat usein yksityisasunnoissa aivan tavallisissa kerrostaloissa. Jutussa kerrotaan myös, että suurin osa Jyväskylän prostituutiosta tapahtuu kaikesta huolimatta paikallisen majoitusliikkeen, Omenahotellin tiloissa.

Nyt Omena Hotellit Oy:n toimitusjohtaja Rabbe Grönblom kieltää jyrkästi, että prostituoidut ottaisivat asiakkaita vastaan Jyväskylän Omenahotellissa tai missään ketjun hotellissa. Hän kertoo kantansa Keskisuomalaisessa.

-Täyttä puppua. Meillä on prostituutioon nollatoleranssi. Netissä voi ilmoitella ja väittää mitä tahansa, mutta se ei tarkoita, että Omenahotelissa tapahtuisi seksikauppaa, Grönblom sanoo.

Jo aiemmin on ollut täysin tiedossa oleva asia, että Tampereen Omenahotellissa päivystää prostituoituja, ja poliisi on seurannassaan Helsingissä huomannut, että seksikauppaa käydään Omenahotellien ympärillä Kampissa.

Hotellipomon väitteet on helppo todistaa vääriksi. Etsimällä käsiinsä prostituoitujen tunnetun ilmoittelusivuston ja soittamalla sieltä löytyviin numeroihin saa kuulla osoitteen selvällä suomen kielellä: Omenahotelli. Hymy soitti vielä tänäänkin erään prostituoidun numeroon Jyväskylässä ja sai faktat tiskiin:

-100 euroa puoli tuntia, normaalia seksiä. 150 euroa tunti. Osoite: Omenahotelli, tervetuloa.

Luonnollisesti maine prostituoitujen pesäpaikkana on Omenahotelleille kiusallinen asia. Normaalissa majoitustoiminnassa ja tavalliselle kuluttajalle asia tuskin näyttäytyy millään tavoin, sillä seksikauppaa käydään häveliäisyyssyistä varsin salaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Omenahotelli, Rabbe Grönblom

Kommentit

hahaha… mä oon käyny monta kertaa Ompussa huorissa. lähes kaikki huorat ilmoittaa aina osoitteekseen kadun, jossa on omenahotelli.

Työttömille miehille saisi valtio maksaa palvelut, vaimoihin kun ei ole varaa.
Naisillehan tuodaan valtion varoilla tummia poikia jotta jokaiselle riittää, miksi ei miehille?

Ensimmäiseen viestiin viitaten ja toiseen viestiin, on muuten nättejä tyttösiä tanskassa. En sitten osaa sanoa palvelusta enempää kun en raaskinut. Tuli asuttua jonkin aikaa siellä.

Mitä turhia moralisoitte. Villaan vetäminen Omenassa on kivaa, kun muija ei tiedä.

Käykää Hymy joskus huvikseen Kööpenhaminan Omena Hotellissa ilta-aikaan. Siellä aseman liepeillä sijaitsevan huorakorttelin alueella saa hätistellä prostituoituja toden teolla mikäli miehenä mielii päästä kaikessa rauhassa nukkumaan ilman häiritseviä neekeriakkoja.

Oma kommentti