Hotelliprostituutiokohu! 19v ilotyttö paljastaa: Tämän takia en käytä Omenahotellia!

Suomessa syntyi keskustelu hotelliprostituutiosta, kun Aamulehti julkaisi viime viikolla raportin tamperelaisten Omenahotellien seinien sisällä tapahtuvasta naiskaupasta. Majoitus- ja ravintola-alan edunvalvontajärjestö MaRa kiirehti lausumaan pohtivansa hotellibisneksen mainetta ja pyrkivänsä säilyttämään sen kaikin mahdollisin tavoin.

Hymy kertoi toissapäivänä, että Omenahotellien leimaaminen prostituution pesäkkeeksi on aiheetonta. Haastattelemamme asiantuntija kertoi, että prostituutiota on lähes kaikissa majoitusliikkeissä, ja että Omenahotellien eduksi tässä yhteydessä laskettu vastaanottohenkilöstön puuttuminen ei luo todellisuudessa etulyöntiasemaa. Omenahotelleissa kysyntää lisännee majoitusvuorokausien keskimääräistä halvempi hintataso.

Hymy haastatteli 19-vuotiasta Helsingin Kaisaniemen hotelleissa palvelujaan tarjoavaa ulkomaalaistaustaista, mutta suomea täydellisesti puhuvaa neitokaista aiheen tiimoilta.

-Teen keikkoja kerran pari viikossa ja tapaan kunakin päivänä 5-10 asiakasta. En nimenomaan halua mennä Omenahotelleihin, koska tunnen oloni turvattomaksi internet-hotellissa. Haluan ottaa vastaan hotellissa, jossa on työntekijöitä ja elämää, mahdollisesti jopa ravintola, prostituoitu kertoo Hymylle, ja tietää myös monien muiden ammattilaisten ajattelevan samoin.

-Hotellien naiskauppa ei ole ilmiönä mikään uusi, ja sen takia tämä kohu hieman naurattaa. Jokaisessa helsinkiläisessäkin hotellissa työskentelee prostituoituja, eikä heitä välttämättä erota millään lailla muista asiakkaista. Itse pukeudun aivan normaalisti, kuten nuori nainen pukeutuu.

Prostituoitu kertoo vastaanottopaikan valinnalla olevan merkitystä:

-Koska maksan itse hotellihuoneeni, hotellia valittaessa majoitusvuorokauden hinta ratkaisee tietenkin paljon. Keskeisestä sijainnista ei silti voi luopua, mutta on otettava huomioon, että autolla liikkuville on ympäristössä saatavilla pysäköintitilaa. Sillä on myös merkitystä, pääseekö asiakas huomaamatta ja omatoimisesti hissillä kerroksiin – siis ilman huonekorttia. Jos respa vielä sijaitsee sopivasti ”nurkan takana” hisseiltä tai portaikosta, se on etu ja siitä asiakkaat pitävät.

-Hotelliprostituutio on minun nähdäkseni harvoin näkyvää. En päivystä ravintolassa ja raahaa miehiä huoneeseen. Se olisi liian huomiota herättävää. Asiakas tulee minun luokseni, kun annan hänelle puhelimessa hotellihuoneen numeron. Hotelliprostituutio on sekä asiakkaalle että tytölle itselleen kätevää. Omassa kodissa en halua ottaa vastaan, ja naapurit ihmettelisivät trafiikkia. Hotellihuoneessa ei tätä ongelmaa ole. Samoin asiakkaatkin voivat liikkua julkisessa paikassa vaivatta, prostituoitu toteaa.

Hänen mielestään Omenahotelleihin liitetty kohu on hieman yliviety. Mihin hotelliin sitten perhe voi majoittua niin ettei vain asuisi prostituoitujen kanssa samassa majapaikassa?

-Prostituutiota on tismalleen jokaisessa hotellissa maan päällä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Nimim:Mies,kannattasko mennä peilin eteen ja hetki miettiä miks vaimoltas ei irtoo kun kerran vuodessa…

Omenahotellien seinien sisällä tapahtuvasta naiskaupasta pyrkivänsä säilyttämään sen kaikin mahdollisin tavoin.

olen yksi omenahotellin kalusteista ahkerasti käytössä panon jälkeen

Mihinkä muuhun hotelleita tarvitaan?

En mee enää ikinä huoriin Omenahotelliin, kun Aamulehti saamari on aina tekemässä tälläisä shokki-juttuja Tampereella.

Oma sexi-vaimo hoho mikä kommentti! omalta vaimolta ei pillua saa ku kerran vuodessa

Omena-hotellissa ei ole minibaaria eikä housuprässiä. Siksi minäkään en sitä käytä, paitsi nukkumiseen.

Hotelleissa pääsee kerroksiin muualtakin kuin pääoven kautta.

kyllä sitä on tullu tampereella ruusiksessa vedettyä ihan sika hyvää nekkee..

MIES kaipaa ihanaa OMAA naista ja rakkautta – EI maksullisista tuu kun tauteja ja mielipahaa, HALOO jätkät. Oma sexi-vaimo ja hänen kokkaustaidot kyllä ovat miehelle ne tärkeimmät.

Omenahotelleissa Tampereellahan raportoitiin työskentelevän paljon erityisesti nigerialaisia naisia. Nämä naiset harvemmin ovat ns. itsenäisiä ammatinharjoittajia, kuten monet suomalaiset vapaaehtoisesti seksipalveluja myyvät naiset, vaan he ovat ihmiskaupan uhreja. Siinä mielessä tässä ”kohussa” ei ole mitään huvittavaa, sillä näitä naisia myyvät ja ostavat henkilöt pitäisi saattaa vastuuseen teoistaan. Vapaaehtoisuuteen pohjaava seksikauppa tässä tuskin on ongelma.

Hotelli Kämpissä tuskin on aivan kamalasti noita. Meinaan, autoa ei saa parkkiin mihinkään ja respakin on suoraan ulko-oven edessä. 🙂

Taidan muuten tietää ton tytön….hmph…seksitreffit piste fi…hehe

Oma kommentti