Hottis-tähti avautuu: Ikäero 25 vuotta – ”seurustelu vanhemman miehen kanssa takaa vakaan talouden”

Hottikset-sarjasta tuttu Joni Virtanen kirjoittaa blogissaan seurustelevansa 25 vuotta vanhemman miehen kanssa.

Hän ei ymmärrä ikäerorasismia ja ihmettelee arvostelua, jota Danny ja Erika Vikman ovat saaneet osakseen. Joni kertoo häntä kiusatun aiheesta vuosia.

-Kuulin olevani rahan perässä, miesystävääni nimitettiin pervoksi ja sanottiin, että meidän rakkaus ei voi olla todellista. (…) Totta kai pitää paikkaansa, että seurustelu huomattavasti vanhemman miehen kanssa takaa vakaan talouden, mutta samalla myös vakaan parisuhteen, koska kypsempi kumppani on nähnyt jo maailmaa, osaa sitoutua ja kaipaakin jo tasapainoista elämää, niin kuin minäkin.

Lue blogista lisää paljastuksia

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ikäero, Joni Virtanen

Kommentit

Siis mitätön loinen! Ammatti: kuvata itseään vessassa ja jakaa…. elantonsa vastineeksi. Koulutus: ei pysty, ei kykyne. Onko ripset hyvin…. Eläkettä ei kartu valitettavasti. Hyi helvetti!

Kyseessä ssä ei ole mikään Hottis-tähti vaan siipeilevä pyrkyri.Milloin kenenkin kanttura pitkin pyrkii julkisuuteen, keinoja kaihtamatta. Juhan siivellä, Tuksun siivellä, jopa Saara Aallon siivellä. Ihmettelen ukkoa, joka tuota siipeilijää elättää. Ei tee töitä, ei ole käynyt kouluja.

Oma kommentti