Hottis-tähti loksauttaa arvostelijansa leuat – aika hyvin sanottu!

Hottikset-tv-sarjasta tutuksi tullut Joni Virtanen aiheuttaa ihastuksen ja vihastuksen tunteita. Mies kertoo blogipostauksessaan, ettei voisi julkaista blogiinsa tulleita kommentteja, koska ihmiset ovat niin häiriintyneitä.

Mies ei kuitenkaan välitä arvostelusta. Sen sijaan hänellä on kriitikoilleen melkoisen nasevaa sanottavaa. Näin mies ampuu täyslaidallisen hyeenoiden korville blogissaan:

-Elämää ei kannata hukata tuollaiseen diipadaapaan… Ette tunne minua, enkä minä teitä, mutta käytöksenne viestii hyvin paljon teistä itsestään. Minä pidän omaa blogiani viihdesivustolla, pyöritän omaa nettisarjaa ja toimin keikkamyyjänä, hoidan promohommia, ja te sen sijaan näpyttelette kiihkoissanne anonyymina bullshittiä sivuilleni. Se ei ole kovin järkevää touhua.

-Joku kehotti minua poistumaan kokonaan julkisuudesta, niin sinulle sanoisin ystävällisesti, että sulje tietokoneesi (unohda minut hetkeksi) hoida työsi, jota sinulla ei varmasti ole, mutta katso vaikka ympärillesi ja elä elämääsi! Minä en ole sinun elämäsi esteenä tai kenenkään muunkaan, se on hassua, miten vaikutan niin paljon kuitenkin teihin joihinkin.

Lisää tarinaa blogissa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: blogi, arvostelu, kritiikki, Joni Virtanen, itsetunto

Kommentit

Oma kommentti