Huhumylly käy kuumana: Onko tämä suomalaisten suosikkijuontaja Miss Suomen salaperäinen ihastus?

Miss Suomi Michaela Söderholm opiskelee journalismia eli toimittajaksi. Hän oli toimittajaharjoittelussa Ilta-Sanomissa, joten ei siis ihme, että Ilta-Sanomat julkaisi ensimmäisenä tiedon siitä, että missi on rakastunut.

Salaperäisessä jutussa kerrotaan, ei miehen nimeä, mutta se, että tämä on tunnettu media-alalta. Kaikki sai alkunsa siitä, kun mystinen mies kommentoi tsemppiviestein Michaelan Instagram-päivityksiä.

Koska nimeä ei paljastettu, ja kyseessä on kaksi julkkista, arvailut ja huhumylly lähti heti käyntiin. Keskustelupalstoilla ollaan sovittamassa yhteen symppisjuontaja Sami Kurosta, joka tiettävästi on viime ajat viihtynytkin sinkkuna.

Joku on ollut bongaavinaan Instagram-kuvista yhteneväisyyksiä, esimerkiksi hotellin käytävän. Samin Instagram-kuvista ei moista käytävää enää ainakaan löydy.

Sami Kuronen kuitenkin on viime ajat tykännyt erittäin ahkerasti Söderholmin tekemistä Instagram-päivityksistä. Michaela tuntee hänet entuudestaan, sillä Sami on juontanut tv-realityjen ohella myös Miss Suomi -kisoja pitkän aikaa. Michaela on myös ollut Samin haastateltavana Suomipop-radioasemalla.

Onko Sami ja Michaela totta, se nähtäneen pian.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Michaela Söderholm, Sami Kuronen

Kommentit

Oma kommentti