Hunks piti peräti kahden päivän kriisipalaverin – hajoamisuhka!

Hunks-tanssiryhmä oli hajota hiljattain, paljastaa Uniq Entertainment Agency -firman toimitusjohtaja ja Hunks-tanssija Petri Ahonen Iltalehdelle.

Hän kertoo lehdelle miesten olleen väsyneitä jatkuvasta reissaamisesta. Myös huoli lokakuussa starttaavasta kiertueesta painoi poikain mieltä.

Iltalehden mukaan Hunks piti pari päivää kestäneen kriisipalaverin.

-Tämä on kovaa työtä olla timmissä kunnossa, matkustaa ympäri Suomea ja valvoa yöt. Monilla meistä on perheitä ja vielä toinen työkin, Ahonen kertoi.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hunks, Petri Ahonen

Kommentit

Ei oo hunks miesten palkoissa kehumista! Mutta ei se mitään kun työsuhde etuina on ”mainetta” ja naisia ympäriä suomen maakuntia. Liekö sit ”poikia” alkanut naiset ja ”maine” kyllästyttään, kun omistajat kääri rahat, kun miettii paljonko tunteja joutuu tekemään, että kiertueellekin ”pääsee”.

Ois kyllä mun puolesta nämä perseenketkuttajat saanet lopettaa sen touhunsa.

Jos katotaan Esko Eerikäinen mahaseutua niin ei se kyllä oo vähään aikaan muuta tehny ku vetäny Hk sinistä nassuun….
Joo-o tosi kovaa työtä pitää ittensä kunnossa…. 😀

Kivat sulle! Kimppahaleja! BB-niko voisi ryhtyä konsultiksi; miten kestetään julkisuuden paineet peräänantamattomasti, tai hmm sinne päin… Kova kovaa vasten pojat ja geeliä hiukseen! Lohdutussolariumiin!

Oisvat nyt perkele jo hajonneet kun narsistit ei tiedä mitää mitä lavaesiintyminen pitää sisällää,siitä hyvä esimerkki se niiden keikka muistaakseni kalajoella.

Oma kommentti