Kuvituskuva

Huonoa provokaatiota vai kunnon sovinismisikailua: Tällaista tekstiä suoltaa yh-kriittinen mies

Mutsit vs. Faijat (sensuroimaton) K18 -ryhmä on yksi Facebookin suosituimmista keskusteluryhmistä. Yleensä keskustelu pysyy jokseenkin asiallisena, mutta viime aikoina ryhmässä on herättänyt mielipiteitä mieshenkilö, jolla tuntuu olevan jotain pahasti yh-äitejä vastaan.

Kommentit viuhuvat puolesta ja vastaan ja miehen kirjoituksia epäillään huonoksi provokaatioksi tai sitten kunnon sovinismisikailuksi. Huomionarvoista on, että myös muut miehet ovat nousseet kyseisen kirjoittelijan argumentointia vastaan.

Joidenkin mielestä kyse on vain katkeruudesta jätetyksi tulon jälkeen ja huoltajuustaistelun häviämisestä. Niin tai näin, Hymy esittää nyt otannan miehen kirjoitteluista perusteeksi sille, millaista on typerääkin typerämpi käytös. Kas näin:

-Kuinkas moni YH-äiti heräsi komeaksi juodun baaripokan vierestä (miehen rahoilla) tänään? Keititkö kahvit, vai potkitko ulos, kun huomasit krapulassa, mihin olitkaan taas kerran itsesi antanut?

Miksi osalla naisista on tunnoton/löysä pilde? Onko se ihana puristuslypsyote jäänyt synnärille, vai onko tavaran velttous ollut jo aiemmin luonnostaan?

Joko tähän aikaan illasta on YH-äideillä hyväuskoinen bupisiippa saatu tarjoamaan rahaa vastaan juomia, kun itse tarjoatte/tyrkytätte itseänne vilungisti alkoholin sumentamia miehen silmiä vastaan? Häpeättekö edes huomenna?

On paljon odotettu perjantai. YH-äideillä on ”mahdollinen” työviikko” tehty, ex-miehen (miesten) tilipussista vongattu lapsikortilla bileiltaan hynät, jotta se ihana bestiskin saa vaaleanpunaista kuplivaa ylimaalattujen huuliensa väliin lorotettua. Norsunkorvien huolittelu on aloitettu jo viimeistään tiistaina, jottei ”ihanien” feromonien ”kutsuva” tuoksu karkoita ihan jokaista kapakkasonnia. On päivityskuvia instassa ja fasessa, jotta ne iki-ihanat tatuoinnit varmasti huomataan. Tekoripsetkin pitää olla 2-3 kertaa normaalia hurmaavammat, jotta edes yksi onneton, tuleva elättäjäehdokas mahdollisesti naarautuis lakanoihin. Ja! Huomenna on vielä lauantai. Joku onneton sonni pääsee mahdollisesti liukkaille, kun on hurmoksessaan tarjonnut koko illan yh-äidille.

Tässä ryhmässä on paljon tulevia yh-äitejä. Miksi ajatte kumppaninne pois yliylpeydellänne ja typerillä leimoillanne ihollanne? Leikki on leikkiä. Tosi on totuus.

EDIT klo 19.50 ryhmän nimeä korjattu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: äiti, isä, perhe, sovinismi, yh-äiti

Kommentit

Kyseessä on Mutsit vs Faijat (sensuroimaton)K18 ryhmä

Oma kommentti