Hurja huhu: Marssiiko tämä Tuksun tuttu tänään BB-taloon?

Tuija JärvinenKohublondi Johanna Tukiaisen ex-managerina ja Lööppijulkkis-biisin tekijänä tunnetuksi tullut Tuija Järvinen noteerattiin pari vuotta sitten myös Helsingin Sanomien turhista julkkiksista kertovassa listassa. Onko hän tänään matkalla Big Brother -taloon?

Huhumylly sai alkunsa, kun suosittua Kohumanageri-blogiaan Hymyssä pitänyt Tuija päätti yllättäen lopettaa kirjoittamisen tänä syksynä. Värikäs blogi keräsi huimia lukija- ja kommenttimääriä, parhaimmillaan yli 500 mielipidekirjoitusta per postaus.

Tuija kertoi blogin lopettamisen syyksi sen, ettei hän voi jatkaa blogia tultuaan valituksi jonkin paikallislehden tuotepäälliköksi. Tuija ei kuitenkaan pyynnöstä huolimatta paljastanut, mikä lehti on kyseessä.

Tuija myöntää, että hän on törmännyt huhuihin, joiden mukaan hän astuisi BB-taloon. Hän ei kuitenkaan kommentoi niitä sanallakaan.

Tuijan valituksi tuloa saattaisi puolustaa se, että hänellä on tuttavia ja ”faneja” BB-tuotannossa. Lukuisina vuosina BB:n pääohjaajana toiminut Kim Sainio on nimittäin Tuijalle tuttu hahmo. Sainio teki syrjähypyn radioalalle noin vuosi sitten ja juonsi Radio Rockissa Jussi Heikelän aisaparina. Tuolloin Tuija oli useasti haastateltu vieras parivaljakon ohjelmassa.

Tänä vuonna BB-tuotanto on kertonut talon asukkaiden keski-iän olevanmuita kausia korkeampi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

Oma kommentti