Huume-epäily vei roolin suomalaisnäyttelijältä!

Tony HalmeUusimaa-lehden mukaan huumeista ja aseista kärynnyt Tony Halme ei saa esiintyä Talvisota-näytelmässä. Tämän piti esittää kappaleessa sotilaspoliisia.

Asian on myöntänyt ohjaaja Janus Putkonen Uusimaa-lehdessä.

Putkonen suhtautuu äärimmäisen kielteisesti huumausainerikoksiin.

Halme oli juhlinut viime viikolla Valkeakoskella ja lähtenyt seuraavana päivänä ajelemaan. Alkometri värähti vielä sallitun rajoissa, mutta huumetesti antoi positiivisen tuloksen.

Halmetta epäillään myös laittomasta ampuma-aseesta.

Halme ei ole aivan eilisen teeren poika näyttelijänä, sillä hänellä oli pieni rooli vuonna 1995 ilmestyneessä elokuvassa Die Hard – koston enkeli sekä isompi rooli kotimaisessaPonterosassa (2001).

Teksti:Hymy.fi

Kommentit

Näkee ettei Halme ole enää julkkis, kun hänen nimeään ei edes laiteta otsikkoon. ”Suomalaisnäyttelijä” tuo enemmän hittejä kuin ”Tony Halme”, jo on aikoihin eletty.

Off-topic, mutta onko Janus Putkonen Janis Petkeelle jotain sukua?

Jos meriitteinä on joku ponteroosa ja nopea vilahdus die hardissa, niin en lähtis puhumaan näyttelijän nimikkeellä.
Ainakin toistaiseksi ollaksesi ihka oikea näyttelijä, niin pitäis käydä sellaisessa puulaakissa kun teatteri korkea koulu ja opiskella ja mielellään valmistua sieltä, jota tämä aikamme ”suurin näyttelijä” halme tuskin on tehnyt.

Mene nyt 7. äkkiä opiskelemaan lisää, ettei tarvi keskellä päivää kommentoida juorulehden palstalla. Suomi tarvii lisää oikeustieteen kandeja kiinteistönvälityshommiin ja isännöintiin!!

Kommentoija 6, et viitsis laittaa noin pöllöjä viestejä sillä kai nyt toimittajat tietää miten ne kirjottaa.Vaikka kuinka ois tunnustanut,niin ennen kuin tuomio on tullut,henkilö on vasta epäilty juridisessa mielessä.

Ompa pöljä otsikko.
1. Halme ei ole näyttelijä
2. Ei mitään epäillä huumeista, sehän itse jo tunnusti asian

noilla meriiteillä ei kyllä voi näyttelijäksi sanoa…

No siitä alkaen että jos vaikka lukisitte vitun älyvapaat ne pari viimeistä lausetta.

t. tämän jutun kirjoittaja.

Tony Halme on ansaitulla työkyvyttömyyseläkkeellä, jolle hän joutui raskaiden kansanedustajavuosien takia.

Oma kommentti