Hymy esittelee: Valtteri Bottaksen luksuskoti!

Monacon kupeessa La Turbiessa sijaitseva huvila päätyi suomalaisen F1-kuskin omistukseen reilulla neljällä miljoonalla eurolla.

Hymy esittelee Valtteri Bottaksen kodin. Jutun on kirjoittanut toimittajamme Juhamatti Nieminen, ja se on luettavissa näköislehdestämme tai painetusta lehdestämme.

Valtteri Bottas piti pitkään majaansa hulppeassa pilvenpiirtäjässä Monacon sykkeessä, mutta toissa vuonna F1-tähti laittoi asumiskuvionsa uusiksi hankkimalla yksityisyyttä tarjoavan luksushuvilan Monacon kupeesta, Ranskan puolella sijaitsevasta La Turbien vuoristokylästä.

Valtteri itse on kuvaillut huvilaa vaatimattomasti vapaa-ajan asunnoksi, mutta Hymyn selvityksen mukaan kyse ei ole mistä tahansa pytingistä. Paikka huokuu arvokasta historiaa, sillä kyseessä on maailmankuulun balettitanssija Rudolf Nurejevin entinen lomaparatiisi. Tanssija-koreografi viehättyi alkujaan vuonna 1927 rakennetusta kivihuvilasta Monacon vierailullaan pian sen jälkeen, kun hän oli loikannut 1960-luvulla kotimaastaan Neuvostoliitosta Pariisiin.

Vuonna 2012 kunnostettua huvilaa kaupattiin noin 4,5 miljoonan euron hintaan, mikä lienee lähellä Valtterin pulittamaa kauppasummaa. Summa ei suurta lovea miehen palkkapussiin tee, sillä F1-tähti on arvioiden mukaan tienannut urallaan jo 70 miljoonaa euroa. Nastolan vauhtiveikon ura jatkuu tulevalla kaudella Mercedeksen jälkeen Alfa Romeolla.

Katso pari kuvaa alta – lisää Hymyssä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Valtteri Bottas

Kommentit

Oma kommentti