Arto Viikari

Hymy kokosi kaikki missiskandaalit yhteen: Nakukuvia, salattuja avioliittoja, varkauksia…

Miss Suomi valittiin kolme viikkoa sitten. Hymyn painetussa lehdessä kootaan yhteen kaikki kisan skandaalit vuosien ja vuosikymmenten varrelta.

Ja nitä on riittänyt. Muistatteko vielä yhden kohahduttavimman niistä. Saija Ketola oli finalisti, joka jäi myymälävarkauksista kiinni Turussa. Hänet oli jo aiemmin tuomittu varkauksista käräjäoikeudessa – tämän hän salasi missiorganisaatiolta. Saija salasi kaiken lisäksi olevansa myös naimisissa. Kaiken huipuksi hänestä oli pornokuvia kahdessa miestenlehdessä.

Vuonna 1993 Miss Suomi katosi. Hän jätti misseilynsä hoitamatta, kun Hollywood-ohjaaja Renny Harlin kutsui hänet Hollywoodiin. Kyseessä oli Tarja Smura. Missikruunu pysyi päässä kohuista täristen. Renny hankki Tarjalle asunnon Helsingistä, mutta Tarja ei maksanut vuokriaan, sillä hänen mukaansa kämpässä oli torakoita. Vuokrajuttu päätyi oikeuteen.

Entäpä muistatteko vielä vuoden 1987 toisen perintöprinsessan ja Miss Skandinavian Maria Valtosen. Hänet tuomittiin rattijuopumuksesta ehdolliseen vankeuteen, ja kruunut karisivat.

Lue kaikki kohut painetusta Hymystä.

Kuvassa viime vuoden Miss Suomi Shirly Karvinen, joka on kohuilta välttynyt.

Teksti:Hymyn toimitus, Marja Nyman
Avainsanat: Maria Valtonen, Miss Suomi, Saija ketola, Shirly Karvinen, Tarja Smura

Kommentit

Oma kommentti