Hymy kokosi Linnan juhlien hurjimmat mokat: Hänelle annettiin ikuinen porttikielto!

On sopimattomia asuja, etikettivirheitä, huonoa käytöstä ja liikaa boolia. Linnan juhlista jäävät mieleen kohut. Hymy kokosi muistetuimmat ja ne on luettavissa painetusta Hymystä. Tässä kuitenkin hivenen esimakua peräti neljä sivua käsittävästä hurjasta kavalkadista:

Edesmennyt kirjailija Arto Melleri ei aikoinaan ehtinyt edes maistaa boolia, kun selkeästi päihtynyt ja pilveä ennakkoon pöllytellyt mies poistettiin takaovesta vaimonsa Nadja Pyykön kanssa vuonna 1992.

Samoin oli käynyt yhdeksän vuotta aiemmin. Ohjaaja-näyttelijä Kari Väänänen irrotteli siihen malliin, että hänet passitettiin vaimoineen ulos kesken illan. Hän sai ikuisen porttikiellon, joka myöhemmin kumottiin.

Entäs nämä mokat sitten:

Laulaja Laura Voutilainen mokasi vuonna 2008 jäädessään punaiselle matolle poseeraamaan kuvaajille. Vuonna 2014 kansanedustaja Sari Sarkomaa ja miehensä Kim Ruokonen suukottelivat heti presidenttiparin kättelyn jälkeen, ja tempausta paheksuttiin.

Muusikko Jonna Tervomaan Pariisista hankkima puku vuonna 2005 oli kullanhohtoinen ja kaunis, mutta liian ohut ja rintaosaa ei ollut tuettu. Nännit törröttivät terhakasti kättelyjonossa.

Kansanedustaja Susanna Koski taas loukkasi Linnan emäntää Jenni Haukiota. Hän puki kummallisen minkkiturkispannan ja rannekkeet sekä poronnahkamekon, vaikka Jenni on vahva eläinten oikeuksien puolustaja ja turkistarhauksen vastustaja…

Tässä vasta esimakua hölmöyksistä ja mokista. Lue lisää lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Marja Nyman
Avainsanat: Arto Melleri, Jenni Haukio, Jonna Tervomaa, Kari Väänänen, Karita Mattila, Kim Ruokonen, Laura Voutilainen, Linnan juhlat, moka, Nadja Pyykkö, Sari Sarkomaa, Sauli Niinistö, Susanna Koski, tasavallan presidentti

Kommentit

Oma kommentti