Hymy-lehden megabileissä superesiintyjiä – tule!

Jope RuonansuuLegendaarinen Hymy-lehti täyttää syyskuussa 50 vuotta!

Sen kunniaksi järjestetään Sokos Hotelli Vantaassa megabileet, jonne ovat tervetulleita kaikki lukijat. Tarjolla on monenmoista kivaa, josta tässä vain osa:

Keskiviikkona 16.9.2009 klo 18 järjestetään vip-tilaisuus, jonka jälkeen klo 20 starttaa kaikille avoin juhla. Ohjelmassa on muun muassa Jope Show, huippuseksikäs Red Cats -tanssityttöryhmä, Miss Suomi Essi Pöystin ja Petri Lehtisen ensiesiintyminen duettona, ja loppuillan juhlayleisöä tanssittaa Anita Hirvonen. Luvassa on myös yllätysesiintyjiä!

Juhlatilaisuudessa on myös legendaarisen ennustajan, Sonja Maunosen yksityisvastaanotto muutamille onnekkaille. Juhlaväki voi kuvauttaa itsensä Hymyn kanteen ja katsella näyttelyä Hymyn historiasta.

Vieraille on luvassa myös yllätyslahjoja!

Kun Hymy täytti 40 vuotta, Helsingin keskustassa sijaitsevan ravintolan ulko-ovella oli kymmenien metrien jono. Merkitse siis päivämäärä kalenteriisi ja saavu ajoissa!

Kuvassa Jope Ruonansuu

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy

Kommentit

Osassa Helsingin keskustassa sijaitsevien ravintoloiden ulko-ovellilla on kymmenien metrien jono joka viikonloppu vaikka ne eivät vietä synttäreitä…

Vaadin Johanna Tukiaista esittämään megahittiään Lööppijulkkis! Muuten en tule eikä kun kaveritkaan tule!

Jossua ei oteta, kun se on rikkonut aiempia sopimuksia? Eikä hennaakaan oteta, mutta rahat (10000 + kulut) kyllä otetaan pimulta. Maanantaina piti ji asiasta kuulla lisää?

Aivan mieletöntä kiinnostusta herättävät bileet teillä siellä tulossa! Vitsi kun ei ehi, kun on just kirjavat koneessa silloin. Kiinnostavinta yleisön kannalta kai on, ketä sieltä vip-tiloista tulee klo 20 ja missä kunnossa…

Ja onhan siellä tietysti Johanna Tukiainen! Onhan…? Joku missinketala laulaa tunnetun suomalaisen miesartistin kanssa!

Oma kommentti