Kuva: Kari Pekonen

Hymy-lehti: Täsmennys Pia Nykäsen Mattia koskevaan haastatteluun

Pia Nykänen kertoo Hymyn painetun lehden haastattelussa surustaan ja siitä, että hän on joutunut hakeutumaan terapiaan ja saanut lääkityksen. Hän kertoo jutussa myös siitä, ettei tiennyt Matin olleen vakavasti sairas, pariskunnan viimeisistä haaveista ja niin edelleen.

Juttu on aiheuttanut Hymyn keskusteluosiossa paljon paheksuntaa siitä, että Pia ratsastaisi vielä kuoleman jälkeenkin Matilla.

Näin ei ole.

Pia on antanut Hymylle tasan yhden haastattelun, joka siis löytyy painetusta Hymystä. Asiasta on voinut tulla hieman väärä käsitys, sillä tuosta jutusta on täällä Hymy.fissä julkaistu muutamia erillisiä kohtia, kuten lehdillä on tapana. Kyse on niin sanotusta ”jutun palastelusta verkkoon”. Pia ei siis ole antamassa koko ajan Matista juttuja Hymylle.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Matti Nykänen, Pia Nykänen

Kommentit

Täsmennys: mitä ihmettä te oikein kirjoitatte? K. Merenelävä vauhdissa 🤣 Kumma juttu, ettei Pia tiennyt ’yhteisistä’ haaveista.
Kun suomen kieli ei ole hallussa, kannattaa pitää ’täsmennykset’ omana tietonaan. Kirjoittelija, toimittelija, ’muusikko’ Merilä: olet pelkkä pelle! Matin maineella ratsastava, tatuoitu somerolaisnarri, jolle nauravat olemattomat katukivetkin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Oma kommentti