Hymy-lehti vastaa Jouni Hynysen syytöksiin

Jouni HynynenKotiteollisuus-yhtyeen laulaja Jouni Hynynen on suuttunut Hymy-lehdelle. Karjalaisella lupsakkuudella siunattu Hynynen nimittää yhtyeensä kotisivuilla lehteä ”paskaksi” ja kehottaa ihmisiä olemaan lukematta julkaisua.

Hynynen väittää lehden julkaisseen hänestä haastattelun, jota hän ei ole koskaan antanut.

Hymyn päätoimittaja Sami Lotilalla on poikkeava näkemys asiaan.

-Onko Hynynen kroonisessa humalassa vai pätkiikö muisti muuten vain? Satuin nimittäin jututtamaan häntä aivan itse kirjamessujen yhteydessä Helsingin messuhallissa torstaina 22.10 klo 14, sen jälkeen kun hän oli esiintynyt Kirjakahvilassa. Esitin Hynyselle noin neljä kysymystä, joihin hän myös vastasi, vastahakoisesti, mutta hyvässä hengessä. Hymyn marraskuun numeron musiikkipalstalla julkaistu juttu perustuu tähän juttutuokioon sekä lisäksi omiin havaintoihini. Jutussahan kerron, että todellisuudessa Hynynen on saunantuoksuinen puudeli, Lotila kertoo.

-Kysyin messuilla Hynyseltä sitäkin, eikö koskaan hävetä esittää rapajuoppoa renttua, kun oikeasti tunnut olevan kiltti ja ujo mies. Hynynen vastasi, että hävettää joka ikinen päivä.

Lotila toteaa, ettei lähde tässä yhteydessä arvioimaan Kotiteollisuuden musiikkia eikä Hynysen kirjoja, mutta antaa artistille ystävällisen neuvon. Puolin ja toisin pätee se totuus, että valehtelusta syyttäminen aiheuttaa helposti juridiseen edesvastuuseen joutumista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, Jouni Hynynen, Kotiteollisuus, Sami Lotila

Kommentit

Haista sinä vittu byrokraatti. Juttuja tehdään näin.

-PÄivää olen Lotila Hymystä, vastaapa tähän. Eikö sinua hävetä?
-No en haluaisi kommentoida mutta hävettäähän minua toki.
-Jaaha, jatketaan. Millainen muna sinulla on?
-Nooo…en nyt jaksaisi tästä puhua, mutta onhan se minulle 4-senttinen.
Kiitos.

Ja lehdessä lukee että hävettää ja että on neljäsenttinen muna

Elä lappeenrannan pelle mene puhelemaan toimittajille jos et saatana sananvapauden suomessa tajua, että se kirjoitetaan lehteen.

Ei siitä sinulle lähetetä mitään A4-hakemusta parittoman viikon maanantaisin klo 8.12 – 8.15 välisenä aikana.

Haastattelupyynnöt mene artisteille yleensä etukäteen, levy-yhtiön tai managementin kautta ja haastatteluille varataan aika. Haastattelutilanne pitää olla artistille selkeä, esim lehdistötilaisuus tai nauhuri pöydällä tehtävä juttu. Lisäksi jutut lähetetään artisteille ennen niiden julkaisua mahdollisia oikaisuja/asiavirheiden välttämisiä varten. Jos näin on toimittu, Hymy on oikeassa. Jos ei, Hynynen on oikeassa. Se, että toimittaja esittäytymättä (tai kyselyjen jälkeen esittäytyy) toimittajaksi painaa juttutuokion lehteen, on alhaista. Tosin, sitähän Seiskakin on tehnyt jo vuositolkulla. Eikä olisi muillekaan lehdille eka kerta kun painaa keksittyjä, liioiteltuja tai kuulopuheiden perusteella tehtyjä juttuja.

Eikös haastateltavan täytyisi tietää, jos kyseessä on kanteenkin tulea juttu, että nyt tehdään isompaa haastattelua. Tässä lienee käynyt niin ettei Hynynen ole suonut haastattelua, ja sitten se on tehty näin arveluttavalla kinuamistaktiikalla.

Neljä(4) kysymystä ja nekin vastahakoisesti, saisko siitä juttu sarjan? Nyt toivotaan jännittävää oikeus taistelua. Kiitos hymy, nyt tiedän elämän tarkoituksen jouni onkin kiltti buudeli. Tämä päätoimittaja sankari tuntuu olevan varsinainen mestari. Nyt meni hymy tilaukseen.

Hynynen on saunantuoksuinen puudeli ja samaa sarjaa tuntuvat olevan nämä kommentoijatkin, heh:) Runoilija, aikamies heh heheeheh!

Lotilan jutut/kommentit ovat tosiaan samaa tasoa kuin, tämä lehti. Aika onnetonta…. Silloin kun tätä vilaisee ja se on tosi harvoin. Ostamaan ei saa edes 5centillä……

Ei voi muuta sanoa ku että Hynynen on täysin oikeassa lehdestä..
”juridiseen edesvastuuseen joutumista” hahah kaikkee pitää olla.

Jos kysyy neljä kysymystä ja niihin vastataan vastahakoisesti, niin onko tuo nyt silloin ihan jutun arvoinen ”haastattelu” ollut? kaukana siitä. Sitten kehdataan vielä sanoa ”etten lähde arvostelemaan..” vaikka tässä jutussahan nimenomaan arvostellaan. Kysymyksetkin ovat näemmä olleet hieman vittuilevia.

Luulenpa että haastattelija ei ole tehnyt selväksi että tekee juttua Hymyyn. Tuskin Hynynen tähän lehteen antaisi haastattelua, on niillä muusikoillakin joku raja mihin haastatteluihin ryhtyvät.

Paska lehtihän tämä on, joskus käyn vain vilkasemassa akkojen kuvat.

Pakko olla samaa mieltä hynysen kanssa, että paska lehti ja sen takia sitä tuleekin luettua sillointällöin.

Hymy on todella hyvä lehti, Lotilasta en mene niin sanomaan!

lotila on samaa tasoo ku lehtensä. ei vaan viitti sanoo että mitä tasoo ku saattaa ”aiheuttaa helposti juridiseen edesvastuuseen joutumista”.

Mistähän alkaen haastattelun ja juttutuokion erottaa korvaus? Mielikuvituksen tuotetta. Ei lehtijutuista, varsinkaan puffeista, mihinkään mitään makseta.

Jos Hynynen avaa suunsa esittäytyneelle toimittajalle ja keskustelee niinkin vähän ”hyvää-päivää.tasoisista” aiheista kuin ”häpeästä”, niin ehkäpä hän tajuaa, että kyllä se haastattelua on.

Eikös tuo asia ole aika lailla totta, mitä hynynen sanoo?

Lotilan mukaan neljä kysymystä on haastattelu ???? Hynynen on sen verran vanha konkari, että ei ihan käämejä kärytä neljästä kysymyksestä, jos ne on lehdessä. Jos Hynynen ei halunnut jutella ja vastaili vaan muutamaan kysymykseen päästäkseen lotilasta eroon, niin mikä oikein mättää ? Aika monikin asia, mutta lotilalla ei taida olla asioiden kulusta oikeaa kuvaa.Vai vielä valehtelusta juridiseen vastuuseen ???? Hahahahah, kyllä oli viiko paras lohkaisu tuo Lotilalta.

Sami Lotila, todistaa oman häilyvän journalisti moraalinsa käyttäytymällä tällä tavalla. Luuletko että ihmiset ovat niin tyhmiä ettei ymmärrä mistä Jouni on voinut suivaantua ja selityksiesi jälkeen on asia vielä selvempi.
Säälittävä ressukka

Onko ”juttutuokion” yhteydessä ilmoitettu, että kyseessä on haastattelu joka painetaan lehteen? JOS EI, niin oliko juttu julkaistu luvallisesti?

Tuota…. haastattelu vai juttutuokio???
Haastattelusta yleensä tulee korvaus mutta tuo kuulostaa siltä että herra Lotila kävi ihan vaan juttelemassa Hynysen kanssa jotenka en laskisi sitä haastatteluksi….

Ihan vaan mielenkiinosta.

Oma kommentti