Linda Lampeniuksen kirja Kesytön elämäni ilmestyi Otavan kustantamana viime vuonna

Hymy löysi Linda Lampeniuksen Espanjan-piilopaikan: Liki 700 000 euron huvila vuorilla

Viulistikaunottaren hulppeasta lomakodista aukeavat näköalat aina Afrikkaan asti. Taloa uhkasi syksyllä vuorilla riehunut maastopalo.

Hymy esittelee Linda Lampeniuksen hulppean huvilan kuvat painetussa lehdessään.

Playboyssakin aikoinaan poseerannut viihde- ja viulistitähti Linda Lampenius, 51, on ollut kuluvana syksynä otsikoissa julkaisemansa elämäkertateoksensa Kesytön elämäni (Otava) myötä. Kirjoituspuuhien lisäksi kaunottarella on riittänyt kiireitä perheen lomakodin sisustussuunnittelussa, sillä Linda hankki kesällä ruotsalaisen puolisonsa, asianajaja Martin Cullbergin kanssa tukikohdan Espanjasta, suomalaistenkin suosimalta Aurinkorannikolta.

Viehättävä maalaistyylinen huvila sijaitsee ylhäällä Casaresin vuorilla Esteponan läheisyydessä. Casaresia markkinoidaan rauhoittumispaikkana niille, jotka haluavat paeta Aurinkorannikon hälinää. Matka Malagan lentokentälle taittuu moottoritietä pitkin reilussa tunnissa, kun Esteponan rantakaduille ja rannalle laskettelee kapeita vuoristoteitä pitkin vajaassa 20 minuutissa.

Lindan ei tosin tarvitse lähteä 8- ja 12-vuotiaiden tytärtensä kanssa rannalle päästäkseen nauttimaan vesileikeistä, sillä talon edustalla puiden katveessa komeilee iso, lämmitetty uima-allas. Pihapiiriin kuuluu myös komea puutarha, jonka kruunaa tyylikäs grillipatio pöytäkalusteineen. Talo maksoi 695 000 euroa ja siinä on 230 neliötä.

Ulkopuolisilla ei ole pihapiiriin asiaa, ei edes näköyhteyttä. Siitä pitää huolen jykevä portti, johon kiinnitetty kyltti kertoo koiran vartioivan tiluksia. Alueella on myös videovalvonta.

Katso kuvat hulppeasta huvilasta painetusta lehdestämme. Alla tiluksille johtava portti.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Linda Lampenius

Kommentit

Oma kommentti