Hymy löysi Mörkö Anttilan upean kesäparatiisin!

Kiekkokansan sydämiin itsensä Leijonissa jyrännyt Marko Anttila, 37, tunnistetaan missä hän ikinä liikkuukaan, eikä vain järkälemäisen 203-senttisen kokonsa takia. Aina kun Mörkö-Marko kaipaa rauhoittumista arjen keskellä, hän suuntaa perheineen lataamaan akkujaan mökilleen Tampereen kupeeseen Vesilahdelle.

Idyllinen kesäpaikka järven rannalla on naapuripitäjä Lempäälästä ponnistaneen kiekkosankarin isovanhempien, nyt jo edesmenneiden mummun ja papan peruja. Marko ja hänen vaimonsa Heidi Anttila hankkivat tilukset nimiinsä keväällä 2012. Kauppahinta oli nimellinen 140 000 euroa. Kokoa tontilla on 0,2 hehtaaria.

Kaupanteon hetkellä tontilla sijaitsi vanha, noin 50 neliön lomarakennus, mikä on saanut tehdä tilaa modernille, talviasuttavalle hirsihuvilalle. Uusi, noin 100 neliön huvila valmistui vuonna 2018. Sen rakentamisessa Marko sai apua isältään ja appiukoltaan, kun hän itse toimi apumiehenä ja oppipoikana.

Hymyn painetun lehden tuoreet ilmakuvat paljastavat, että puitteet kesäparatiisissa ovat kohdallaan. Pihapiiri huokuu siisteyttä ja viihtyisyyttä kukkaruukkuineen, jotka tuovat piristystä terassille. Mökin vieressä on trampoliini, mikä toiminee Markon ja Heidin 5-vuotiaan Iita-tyttären temmellyskenttänä. Lue juttu lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: jääkiekko, kesämökki, Marko Anttila, Mörkö

Kommentit

Oma kommentti