Hymy lupaa: Emme kirjoita Kauko Röyhkästä riviäkään!

Muusikko Kauko Röyhkä herättää intohimoja mediassa. Mies valittaa Facebook-päivityksissään kuin ”vanha vihainen mies”, mutta kun hänen kritiikistään muita bändejä kohtaan uutisoidaan, mies marmattaa siitäkin. Nyt hän meinaa jo lopettaa kirjoittelunsa.

Hiljattain Como-lehti uutisoi muidenkin medioiden siteeraaman pätkän Kauko Röyhkästä. Kauko kirjoitti nykymuusikoista, jotka ovat samaa massaa niin, ettei heitä juuri erota toisistaan. Kauko teki päivityksensä Tavastian portsarin, Poklan, muistokonsertin jälkeen ja kutsui muusikoita munattomiksi.

Tämän jälkeen vanha vihainen mies on jaksanut jatkaa samalla linjalla. Vastikään hän kirjoitti Facebookiin kuuntelevansa nykymusiikkia vain taksissa. Hänen mielestään se kuulosti masentavalta. Hän myös nimesi muita artisteja sävyyn, jota moni ei pitäisi kunnioittavana.

Nyt Kauko Röyhkä on suuttunut musalehdelle. Hän jatkaa marinaansa naamakirjassaan, ja on jopa sitä mieltä, että on pian pakotettu lopettamaan päivittämisensä.

-Joo, alkaa näyttää siltä, että verkkoja viritellään jo. Jotain ikävää tapahtuu pian, jos jatkan näitä päivityksiä tähän tapaan. Voi olla, että joudun lopettamaan tänne kirjoittelun. Katsotaan nyt vielä vähän aikaa.

Muusikon hienohelmaisuus herättää ihmetystä. Keskustelupalstoilla Kaukon myös epäillään jopa kommentoivan omia uutisiaan, niin samanlaisilta kommentit vaikuttavat.

Muusikko, joka arvostelee kanssamuusikoitaan, mutta käyttäytyy itse varsin mimosamaisesti, voisi katsoa välillä peiliinkin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kauko Röyhkä

Kommentit

Reuhka ei osaa tehdä melodioita. Sanoitukset ovat typerää hokemista tyyliin onnenpoika, onnenpoika. Paskakaupunki, kai se oli kovaakin kapinaa joskus kivikaudella käyttää paska-sanaa biisin nimessä. Karismakin on vaan se hassu töyhtötukka. Se kun leikattaisiin pois niin jengi ihmettelisi, että mikä vanha patu tänne nuorisobaariin on eksynyt.

Kauko on loistava biisintekijä ja mainio kirjailija, ynnä aivan perkeleen karismaattinen live-esiintyjä. Fiksu, suorapuheinen ja teeskentelemätön mies. Helvetin hyviä ja omaperäisiä levyjä sellainen liuta (reilusti yli 20 pitkäsoittoa) vyön alla että Kaukon mielipiteillä musiikista on jo aika lailla painoarvoa. Ai niin paitsi tietenki Hymyn lukijoiden keskuudessa.

Kirjoittakaa vaan Röyhkäsrä vastakin! Sen sijaan tilaan Hymyn HETI jos lupaatte olla skriivaamatta riviäkään tuksusiskoksista ainakin vuoteen!

Mitä se Röyhkä on tehnyt, kun ei Kauppaopiston naisiakaan?

taso ei ole hymyssä.
Täällä juhlivat ääliö naiset(tuksut, gerot…) tisseineen ja näiden lukijat tuskin tietävät mitä K.röyhkä on tehnyt mm. kirjoittanut kirjoja, on muuten älykäs mies.
ps. Kauppaopiston naiset ei ole röyhkän tuotantoa vaan Kari Peitsamon että tällä tasolla täällä mennään. Hyvä.

Hoh hoijaa sit te julkaisette jostain Tuksusta kyllä senkin edestä juttuja.. NOLOA!! Kerrankin joku haluaa sanoa totuuksia ni te mielummin julkaisette täyttä paskaa..

Röyhkä luulee olevansa iso stara kun sai sen Kauppaopiston naiset listalle.

Kaukohan on munattomin mies ikinä. Ensin provosoi ja sitten suuttuu kun muut kirjoittavat hänestä. Jatkuvasti käy itse kirjoittelemassa samantyylisiä kommentteja juttujensa alle ja haukkumassa toimittajia. Turpiin vaan ja onnea.

Hieno juttu kerrankin Hymyltä. En voisi olla Hymyn kanssa enemmän samaa mieltä. Röyhkä on sontaa

Kauko keikalla Turun Dynamossa oli ehkä kovin rokkikeikka, missä olen ollut moneen vuoteen. Hyvä provokaattori ja rokkimies!

Huumoria? Vitut. Jätkä on paskis.

Siis jumalauta, eikö teistä kukaan ymmärrä Kaken huumoria? Kuuluu herran tapoihin tuollainen ns. marina ja ärsyttäminen. Voi luoja..

Jos RÖyhkällä on annettavana pikkusieluinen ininä niin hänellä on annettavana

EI MITÄÄN

Kirjoittakaa vaan niistä teidän ihmisen irvikuvista, mutta jättäkää ne rauhaan, joilla on oikeasti jotain annettavaa. Kiitos.

Siltavuori vapautui 31. tammikuuta 2000 Helsingin ”Sörkan” vankilasta, mutta hänet määrättiin pakkohoitoon Kuopiossa sijaitsevaan Niuvanniemen sairaalaan.

Siltavuori oli niin vankilassa kuin vankimielisairaalassakin muiden henkilöiden vihan kohteena. Hän joutui itsekin väkivallan kohteeksi.

Viime vuodet Siltavuori vietti Niuvanniemessä rauhallista elämää ja joutui liikkumisessaan turvautumaan pyörätuoliin. Siltavuori oli myös vakavasti dementoitunut.

Kauko ota lääkkees oikeesti tuo vaikuttaa säälittävältä. Pointsit Como lehdelle.

Jos Kauko Röyhkällä olisi silikoonitissit, niin sitten kyllä kirjottaisitte

Röyhkällä ei ole yhtään hyvää biisiä. Aika saavutus,koska luulisi 30 vuodessa onnistuvan kerran edes vahingossa.

Oma kommentti