Hymy paljasti Kampin katuprostituution todellisen vilkkauden: Näin se käy!

Ilotyttö kadullaKatuprostituutio on palannut Helsinkiin 90-luvun kuumien vuosien jälkeen. Toistakymmentä vuotta sitten naiskauppa keskittyi lähinnä Kallion kaduille, mutta nyt seksinmyynti rehottaa Kampin alueella, muun muassa Kalevankadun ja Eerikinkadun ympäristössä. Poliisin mukaan toiminnassa on ollut mukana venäläisiä, nigerialaisia ja romanialaisia naisia, mutta läheskään kaikki eivät ole paritusrinkien uhreja, vaan yksityisyrittäjiä.

Prostituutio on vilkkaimmillaan perjantai- ja lauantaiöisin ravintoloiden sulkemisaikoihin. Mutta miten on arki-iltaisin? Parhaimman kuvan ilmiön todellisesta laajuudesta saakin tarkastelemalla asiaa tätä kautta.

Hymyn verkkosivut teki empiirisen testin. Kaksi toimittajistamme liikuskeli Helsingin Kampin alueella viime viikon torstaina ja sunnuntaina klo 22 – 02 välisenä aikana. Testihenkilömme liikuskelivat alueella poiketen välillä anniskeluravintoloihin sisälle.

Ja tässä paljon puhuva saldo: Torstaina kaksi erillään liikkunutta henkilöä sai yhteensä yhdeksän suoranaista seksinmyyntitarjousta. Sunnuntaina tarjousten määrä tuplaantui ja niitä tuli 20.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: katuprostituutio

Kommentit

eheheh! Nooo, parisuhteessa olevat ukot maksavat myös kustantaessaan muijan elämää. Miksi maksaa koko lehmästä, kun maitoo on saatavilla sitä halutessaan.

Huh huh näitä ymmärtämättömien kommentteja. Itse olen normaali 25v parisuhteessa oleva mies ja naisia kyllä riittäisi, mutta käyn 1-2krt kuussa maksullisissa. Ei soittele perään niinkuin epätoivoiset akat!!!

Mies joka on edes kerran joutunut maksamaan naisesta, on arvoton lopullisesti. Miehessä on jotain pahasti vialla silloin ja markkina-arvo nollassa. Ikävä fakta. Sitten saa loppuelämänsä maksaa seksistä.

”pillulle” ! Tuleeko kotiin tyrkyttämään????? Eipä taida tulla.Tai shit ovat tuulipuvussa lihava suomi-mamma. Joilla aina jotain ONGELMIA omasta takaa.

eipä tartte huoria ostella,saan pillua ilmatteeks ja oikein tyrkyttävätkin

Joo ! pe-la kovat hinnat. Su ale 50% Kannattaa kokeilla. Juopuneitakaan ei silloin ole. Kahden kauppa. Mukavaa voimistelua ilman murheita.

Miksi pitää OSTAA seksiä? Kertokaa edes, mikä vika teissä on, jos/kun ette saa seksiä muuten.

Ihan näin miehenä vaan kysyn.

Toi on mielestäni hyvä suuntaus, koska laskee hinnat melkein puoleen!!!

Sopii jo kohta tämänkin ostajan lama-ajan pusseille.

Ei saa yleistää. Ei tällaista tapahdu. Kyllähän noilla tuloilla pian asuntonsa maksaa vain jalkoja levittämällä.Pitääpä kokeilla.

Tosin tuohon äskeiseen miinus menoina Omenahotellin vuokra. Mutta siltikin aika hyvin helpolla.

” opiskelijaneitoset” tienaavat tosi hyvin. Laskeppa ite. 4-8 ukkoo viikossa a puolituntia. On vuodessa 200-400x100e = 20 000 – 40 000e PUHTAANA in käs. Ja kun laskis verollisen ansion, huh huh !

Haloo! Nykyisin on peitefirmoja ns. kauneus ym joten so what ei kukaan tiedä jos pitää turpansa kiinni !

Kiitos rehellisestä vastauksestasi. – Se kertoo sekä sinusta että yhteiskunnastamme aika paljon.

Hei Setä Stamina!
Kiitos vain kysymyksestäsi, joka kylläkin on se vanhakantaisin ja kliseisin, mitä yleensä prostikeskustelun kohdalla esitetään.
Mitäkö tekisin, miltäkö tuntuisin?
No, mitäpä minä voisin tehdä, kun 18 plus ihminen elämästäni niin tekisi? Jos hän sen minulle kertoisi itse, niin eipä kai minulla olisi oikeutta häntä elämästäni erottaa. Tai olisi toki, mutta enpä kai erottaisi.
Ja nyt tulee kaksinaismoralistinen paljastus. Oletko valmis? Itse ostan huoria säännöllisesti. Olen hyvätuloinen, ja palkitsen itseni kuukausittain riippuen bonuksistani. Saatan ostaa 3-4 huoraa kuussa!
OK. Mutta SILTI. SILTI minä en hyväksyisi, että sukulaiseni tätä tekisi. Tuntuisihan se halvalta.
Mutta yhtä kaikki: en voisi tuomita, enkä tuomitsisi.

Prostituutio on myös yhteiskunnallinen ongelma, kaikin puolin, ja koskee MYÖS miehiä, esim. Thaimaassa sen eri ilmenemismuodoissaan…

Olkaapa ystävällisiä ja vastatkaa minulle rehellisesti; mitä tekisit, jos oma äitisi/sisaresi/tyttäresi tms. läheisesi olisi mukana prostituutiossa. Miltä se tuntuisi, älyllisellä/tunnetasolla ja olisitko ylpeä omasta reaktiostasi? – Kiitän asiallisista vastauksista jo etukäteen + kiitos Hymyn toimitukselle asian esiin nostamisesta.

Moni opiskelijatyttö joka asuu tuolla keskustan alueella tekee pientä sivuduunia ”opiskelun” lomassa… 😉

Minun tyttäreni on yksi noista nuorista yrittäjistä!

hui kamala, sosialismissahan valtio päättää mitä kansa haluaa…vapaata ajattelua poliisi paikalle

Onko vihainen isä varma siitä, että hänen oma tyttärensä ei myy itseään?

Eiköhän karvapersefemakot saa nämäkin karkoitettua ja somaliasta saadaan tilalle vantteria, parrakkaita sotalapsia.

Opiskelijatyttäreni asuu noilla tienoilla. Hän on aika hämmentynyt ja kyselee, mikä hänessä on vikana, kun aikuiset tulevat (=vanhat äijät) kyselemään häneltä ”mitä maksaa”. Jos satun paikalle, vedän turpaan niin että tukka lähtee.

Elämään sisältöä, naisia nähty poliisi,palokunta ja armeija kaikelle…ja kieltäkää kaikki. Kamppi pitää kieltää!

No mutta mitä sitten? Tarvitseeko tähän maailmaan vielä enemmän turhautuneita miehiä, jos heillä ei ole mitään saumoja saada naista. Ihminen on biologinen olento ja tarvitsee toisen ihmisen kosketusta pysyäkseen terveenä, niin henkisesti kuin fyysisesti.

joo mut kävelepä lauvantaina tai perjantaina niin saat 50 tarjousta.
mutta niinhän tossa sanottiinkin.

Sunnuntaina voisi päästä kyntämän ale hintaan, koska tarjontaa on tuplasti.
Tinkiä aina pitää siitä tytöt tykkää.

Oma kommentti