Hymy selvitti hallitusneuvottelujen ökyhinnan – pelkkiin kopiointipalveluihin 11 000 euroa!

Hymy selvitti hallitusneuvottelujen ökyhinnan - pelkkiin kopiointipalveluihin 11 000 euroa!Nykyisen hallituksen muodostaminen tuli suomalaisille veronmaksajille ennätyskalliiksi, kirjoittaa marraskuun Hymy-lehti. Valtioneuvoston kanslia laskutti touko-kesäkuun ajan kestäneistä hallitusneuvotteluista eduskuntaa yhteensä 321 259 eurolla. Suurin yksittäinen laskuttaja on Fazer Ravintolat, joka nettosi 209 000 euroa.

Jokaisen ministerin hinnaksi tuli lähes 17 000 euroa!

Lue mielenkiintoisia yksityiskohtaisia paljastuksia tarjoiluista ja kuluista marraskuun Hymystä! Tässä esimakua: Kukkia Säätytalolle hankittiin neuvottelujen ajaksi viidellä sadalla eurolla, kopioista ja tulostuspalveluista maksettiin 11 000 euroa. Mitä maksoi tiskaus? Entä tuvallisuuspalvelu? Entä taksimatkat?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: hallitusneuvottelut

Kommentit

kai ne maksaa. ihan lehdistön vika kun käryytti se merisalon. olis se maksanut nää palaverit mutta hirvee haloo siitäkin olis noussu. suomalaiset ei ole ikinä ymmärtänyt sponsoriointijuttuja

ryyppäähänne eduskunnannaistoimikunnan kansanedustajat,verorahoilla saunassa minkä kerkee ja apulehdessä takasivulla koko juttu

Kyllä on rahaa mällätä.Mikseivät käytä jotain pienyrittäjä ruokapalvelua, isoilla jo tarpeeksi rahaa. Tuttavallani on aika pieni kukkakauppa Helsingissä, linnanjuhliin tekee kaikki kukkalaitteet, se on hänen vuoden myyntinsä, pitää toki liikkeen auki lähes vuoden koska alasta pitää. En tiedä vielläkö hänen liikkeensä nämä kukat toimittaa juhliin, hän jo tosi iäkäs, ehkä eläkkeellä.

Siinä pikkusieluisille pöyristelyn aihetta. Pahinta hallitusneuvotteluissa oli se, että siellä saatu aikaan kunnollisia linjauksia Suomen suurimpiin ongelmiin: valtion velkakierteen jatkumiseen ja ihmisten liian lyhyisiin työuriin. Sen vuoksi velkaa otetaan lisää 7-8 mrd euroa joka vuosi.

luin lehdestä että 3400 euroa oli käytetty pöytäliinoihin :):)
ja että 29 200 euroa alkoholiin :):)
ja hieronta- ja virkistyspalvelut olivat maksaneet 23 220 euroa.

Kuivin suinko niiden siellä pitäisi istua? Pilkun viilaamista tällainen juttu.

Vitun hienoo. Maa kärvistelee taantumassa ja nämä muumit haaskaa rahaa aika surutta, vieläpä samat otukset jotka vetää nyt kansalle kulukuuria? Ei jumalauta!

Keltainen kortti, tuliko sinulle mieleen että yt:t tunkevat koko ajan kansaa ulos. Silloin veronmaksajasta suattaapi hyvinniin tuntua pahalta, jos verorahoja törsätään. Luinpa lehdestä, että esim. taksilla oli huristeltu kotiin ”kun julkisia ei enää kulkenut” – mutta KULKIPA HYVINKIN, AIKATAULUISTA SEN SAI NÄHDÄ.

Eikö olekin hyvä, että raha kiertää ja työllistetään kansalaisia? Ei tuo raha ole pois Suomesta vaan päinvastoin. Mutta kateuspäissä se ei tietenkään tule mieleen.

Oma kommentti