Jussi Halla-aho Hilla-vaimonsa kanssa

Hymy selvitti puoluejohtajien kotijoukot: Sokkotreffejä, talousvaikeuksia, huippuliksoja…

Kohuja, konkurssi, tuoretta vauvaonnea, lehtolapsi, puoluerajat ylittävää rakkautta.

Tällaista on puoluejohtajien perhe-elämä. Yksi puoluejohtajista on jopa löytänyt puolisonsa Tinderistä. Kuka? Se selviää tämän jutun lopuksi.

Hymyn painetusta lehdestä ja näköislehdestä voi nyt lukea Mika Lahtosen kokoaman puoluejohtajien kotoisten tukijoukkojen lyhyen oppimäärän. Tiesitkö esimerkiksi, että perussuomalaisten äänitorvi Jussi Halla-aho asuu Suomen ehdottomiin eliittialueisiin kuuluvassa Helsingin Eirassa ja että muutama vuosi sitten julkisuuteen astui nainen, joka kertoi, että hänellä ja Halla-aholla on au-lapsi. Jussi myönsi Facebookissa tehneensä virheitä yksityiselämässään.

Harry ”Hjallis” Harkimo Liike Nytistä on Suomen suurituloisin puoluejohtaja. Hänen tulonsa olivat 323 000 euroa. Hän on seurustellut muun muassa ex-missi Helena Karihtalan kanssa…

Vihreiden Maria Ohisalo taas tapasi nykyisen miehensä Tinderissä. Treffeille hän saapui märkänä. Pääkaupungissa satoi kaatamalla.

Tämä ja moni muu asia selviää Hymyn painetun lehden jutusta, kuten sekin, että pääministeri Sanna Marinin miehen konkurssiin haetun firman varat viimeksi päättyneellä tilikaudella olivat vain 1/40 velkojen määrästä.

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Hjallis Harkimo, Jussi Halla-aho, koti, Maria Ohisalo, puoluejohtajat, rakkaus, Tinder

Kommentit

Oma kommentti