Hymy selvitti: Tukiaisen kohtalonhetki on tänään kello 13.00!

Johanna TukiainenHymy kertoi eilen Johanna Tukiaisen joutuneen lauantaina keikkansa jälkeen poliisisaattueessa säilöön. Syyksi on nyt selvinnyt oikeudenistunto, johon Tukiainen tuodaan tänään Helsingin käräjäoikeuteen klo 13.00.

Salissa 414 alkavassa istunnossa Tukiainen on vastaamassa miehen pahoinpitelyyn, ja syytettynä on myös kaksi muuta mieshenkilöä. Käräjäoikeudesta kerrotaan, että asiaa piti käsiteltämän 24. päivänä viime kuuta, mutta se voitiin käsitellä vain osittain. Tiettävästi Tukiainen ei silloin tullut paikalle, ja tuodaankin nyt kruununkyydillä.

Eilisessä sunnuntaisessa uutisessa Hymy arveli virheellisesti, että Tukiainen olisi laistanut 29.11. järjestetyn istunnon, jossa oli määrä käsitellä niinikään pahoinpitelyjuttua. Siinä Tukiaista syytetään miehensä Arto Länsmanin pahoinpitelystä. Tämä juttu on siirretty myöhemmäksi käsiteltäväksi, ja tänään klo 13 alkava oikeudenistunto on siis aivan toinen pahoinpitelytapaus.

Tukiaisella on nyt kohtalonpaikat oikeudessa, sillä hänellä on meneillään ehdollisen vankeusrangaistuksen koeaika. Jos hänet tuomitaan tänään, ja myöhemmin vielä Länsmaninkin pahoinpitelystä, oikeus joutuu vakavasti harkitsemaan ehdotonta vankeutta. Siitä ei ole tietoa, johtaako Tampereella hotelli Ilveksessa itsenäisyyspäivän tienoissa tapahtunut Länsmanin uusi pahoinpitely oikeuskäsittelyyn. Metropoli-lehden mukaan Länsmania iskettiin pullolla.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arto Länsman, Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti