Hymy selvitti: Tukiaisen kohtalonhetki on tänään kello 13.00!

Johanna TukiainenHymy kertoi eilen Johanna Tukiaisen joutuneen lauantaina keikkansa jälkeen poliisisaattueessa säilöön. Syyksi on nyt selvinnyt oikeudenistunto, johon Tukiainen tuodaan tänään Helsingin käräjäoikeuteen klo 13.00.

Salissa 414 alkavassa istunnossa Tukiainen on vastaamassa miehen pahoinpitelyyn, ja syytettynä on myös kaksi muuta mieshenkilöä. Käräjäoikeudesta kerrotaan, että asiaa piti käsiteltämän 24. päivänä viime kuuta, mutta se voitiin käsitellä vain osittain. Tiettävästi Tukiainen ei silloin tullut paikalle, ja tuodaankin nyt kruununkyydillä.

Eilisessä sunnuntaisessa uutisessa Hymy arveli virheellisesti, että Tukiainen olisi laistanut 29.11. järjestetyn istunnon, jossa oli määrä käsitellä niinikään pahoinpitelyjuttua. Siinä Tukiaista syytetään miehensä Arto Länsmanin pahoinpitelystä. Tämä juttu on siirretty myöhemmäksi käsiteltäväksi, ja tänään klo 13 alkava oikeudenistunto on siis aivan toinen pahoinpitelytapaus.

Tukiaisella on nyt kohtalonpaikat oikeudessa, sillä hänellä on meneillään ehdollisen vankeusrangaistuksen koeaika. Jos hänet tuomitaan tänään, ja myöhemmin vielä Länsmaninkin pahoinpitelystä, oikeus joutuu vakavasti harkitsemaan ehdotonta vankeutta. Siitä ei ole tietoa, johtaako Tampereella hotelli Ilveksessa itsenäisyyspäivän tienoissa tapahtunut Länsmanin uusi pahoinpitely oikeuskäsittelyyn. Metropoli-lehden mukaan Länsmania iskettiin pullolla.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Ei saatna.. Johan o luxus-tuksus, ku ihan 6€ perusteellaa päiväsakot.. työttömät, ala-ikäiset ja varattomat lasketaan tuon summan päivätienaajiksi .. Voi LOL

EN MÄÄ MITTÄÄN OO TEHNY. MÄÄ OON SOPINU JO KAIKKI ARTSIN KAA.

Mikä kohtalonhetki? Eiköhän Johannalla ole ollut noita kohtalonhetkiä läpi koko elämän. Ja niitä ei todellakaan ole kadehtiminen. Kyseinen show on epävakaan persoonallisuuden ja supernarsistin normielämää. Ei mitään uutta.

Tuksu ihmettelee Seiskassa, että onko häntä pidätyksen yhteydessä luultu tonttuasuiseksi Osama Bin Ladeniksi ? Vastaus on yksinkertainen. Mikäli poliisi on tunnistanut Tukiaista pelkästään ulkonäön perusteella, niin varmasti on. Yhdennäköisyys on niin selvä.

häkkiin joka lehti on tuksua täynnä tuksu teki sitä ja tätä ja lässyn lässyn lääää

Tässä on hyvä esimerkki miten Suomi kohtelee rehellistä yksityisyrittäjää ja julkisuuden henkilöä. Kansanedustaja tai muu vastaava silmäätekevä olisi jo palkittu kunniamerkillä …

Mutta missä on väärinymmärretyn Johannan vedenpitävät meriselitykset, ettei hän ole mitään missään koskaan tehnyt?

Toivottavasti tulee pitkä ehdoton tuomio.
Siinä olisi sitten miettimisen paikka, joka kääntää kurssia tai upota lopullisesti.
itse tosin luulen, että Tukiainen itse ei huomaa itsessään mitään vikaa…

Just just..Tuksu ja Arto sekoilee keskenään ihan omilla vastuillaan. Rauhoittuminen ei tekisi pahaa kummallekkaan, kun itsekuri puuttuu kummaltakin. Ylenpalttinen haukkuminen (Johannan)ei auta, hänkin vain ihminen. Outoa että Artoa ei täälä haukuta, toinen osapuoli hänkin ja kaikki tappelut alkoholin alaisena tai alkoholista johtuva. Säälittäviä kaikki, jotka yksipuolisesti kehtaa revitellä haukuillaan. Jarrut molempien elämiin. Erotkaa ja uusiin tuuliin! Vierottuminen viinasta. Jos ette osaa nauttia toisísta ihmisistä, elämästä- valtio puuttuu asiaan ja repii teidät jäähylle. Tuollainen käytös miten Johanna käyttäytyy, ihmiset häntä kohtaan tai Arto ei ole millään tavalla tervettä vaan itsetuhoista…Lue: siitä ei seuraa MITÄÄN HYVÄÄ! Ja jos toisen ”kivittäminen” on niin nautinnollista, katsokaa peiliin ja jos se ei auta, pyytäkää jtn. toista osapuolta kertomaan miten perseestä itse olette ( hyvät puolet pois jättämällä) ja jos sekään ei auta, pyytäkää sitä kivittämään itseänne ihan oikeasti.

Mitenkähän tänään kävi? Ei ole ainakaan uutiskynnystä ylittänyt =) Tuksu se ainakin loksuttelee leukojaan entiseen tapaan Facebookissa..

No tietysti auto joutuu lunastukseen, ainakin lakien mukaan, ja niitähän Suomessa noudatetaan.

Jos jotakin uskontoa noudatetaan, niin kenties ihminen joutuu / pääsee lunastukseen, vaan siitä ei ole toimivaa lainsäädäntöä, eikä mitään takeita muutoinkaan.

Tunkista tulee uus Hämeenlinnan Madame, kääntyy juliklesboks ja saa kutsun linnaan, jossa ottaa Ikeltä poskeen. Mä lähden pois tästä maasta.

Tuksu siis sai ilmaisen paluukyydin takaisin Stadiin. Kaikkeen sitä valtio rahojaan tuhlaa. Säästipä vielä varmaan hotelli yön maksunkin.

Mitä tähän enää sanoa? Hiljaiseksi vetää—-”aikuinen nainen-Tuksuko?”

Hei ! Nämä henkilöt, jotka täällä kitjoittavat blogeja, eivät tee työkseen mitään. Jostakin on leipä saatava. Täällä on Johanna, Tuijaa , Artoa ym. Aivan käsittämätontä roskaa. Nää artikkelit on hyvä lukea ulkohuusissa, se paikka olisi oikea.

Ai toi rosiksis juokseminen ja lihominen on sitä glamouria.Eipä toi glamouri sit mitään tavoittelemisen arvosta ole,kun Johkun velatkin on 40 000egee paattiarallaan ja lisääntymään päin.Loisii vieläpä vanhempien nurkissakin.Ei hyvin mene.

Onko Korkeasaaressa vielä se vanha karhulinna? Siinä saisi kuitenkin olla jatkuvasti esillä yleisön ihasteltavana. Silti ulkopuolella olelvat olisivat turvassa, kaukana petoeläimestä.

Voi tätä väärinymmärrettyä lapsineroa. Toivottavasti rosiksessa löytyy OIKEA syyllinen tähän kaikkeen. Arto, verottaja, ulosottomies, pappi, poliisi, tai ihan kuka vaan.

Hyvä ja kiitos, Hymyn toimitus, tutkivasta journalismista!

Toivottavasti olette paikalla oikeusistunnossa, ja raportoitte asiasta mahdollisimman pian.

Voi tuksu parka ;( Niin mukava,hellä ja hyväsydäminen ihminen tuomitaan väärin perustein,jos vastapuolen näkemykset voittaa lautakunnan puolelleen.Jos tuksu saa linnaa,se on armomurha,melkein ainakin. Ei villihevosta saa kahlita,se on luotu kulkemaan tuulissa,ympäri maata 🙂

Tuksu tekee Matit. Menee linnaan ja seiska julkaisee joka viikko tuksunfabolouslinna blogi.Ja tästä kärsii ainoastaan veronmaksajat :/

ilmeisesti oikeuden mielestä tuksun pitää ensin saada joku hengeiltä, ennen kuin joutuu istumaan ehdotonta…aivan järjetön rikoslista takana ja lisää tulossa, eikä vieläkään joudu istumaan…on se nyt kumma p*rkele!

Jo rupeaa kakkaa pökkäämään kalsarin puolelle Johannalla kun on 45 minsaa aikaa jäljellä ja sitten hän joutuu tuomarin eteen. Toivottavasti tulisi vuosi pari.

””jarkki (vierailija), 12.12.2011 klo 11.15

Ihku!
Korkeasaareen!””

Eläinparat 🙁

Hei tää on ihan glamuuria. Kateelliset tavikset tulee paikalle julkisilla, Jolenella oma limusiini! Mut hei, lankeavathan ne Jolenen ”siskotkin” Paris Hiltonista ja Lindsay Lohanista lähtien. Sitten vaan raporttia Hämeenlinnasta (?) ihan kuten Masa ”Enootehnymitään” Nykänenkin tekee Seiskalle.

Ryhä valas saa temppuilla joutumatta häkkiin. Kummallista paapomista. Mies olis ajat shit ollut vankilassa.Vaarallinen sekakäyttäjä hoitoon.

Onneks Tuksulla on varaa valita, että mihin pahoinpitely oikeudenkäyntiin menee, kun riittää näköjään joka viikolle.

Vähän kyllä mietityttää tämä lainsäädäntö,tarvitaan todella paljon,ennenkuin häkki heilahtaa tuollaisille pahoinpitelijöilleKuluneen parin viikon aikana tuksu on ollut parissa-kolmessa pahoiinpitely jutussa osallisena ja edelleen porskuttaa vapaana,eikä nuo pahoinpitelyt tähän jää,mihin tuollainen väkivaltainen ihminen nyt yhtäkkiä muuttuisi.Vankilaan pitäis joutua heti,odottelemaan seuraavia käsittelyjä,nitä kun tulee,kuin sieniä sateella.

harmi vaan, tää suomen mussulainsäädäntö on persiestä.
saat vetää toista turpaan aika pitkäänkin kun vedät vaan vähän.
mutta annas olla jos teet toisen omaisuudelle jotain, niin tuomio tulee.
omaisuuslähtöinen tuomioajatus, ei henkilölähtöinen, se on meidän yhteiskunnan vika

Joutuspa suoraan vankilaan, siinä olisi joululahja Suomen kansalle <3

itse olen kokenut suomen lain henkilökohtaisesti nainen saitehdä minulle ihan mitä vaan ja laki ei tuominnut naista vaan minua ruvettiin syyttämään ja tehtiin minusta väkisin syyllinen jonka johdosta tein monta ilmoitusta eu:hun jossa olivat erittäin kiinnostuneita tästä suomen touhusta ja edelleenkin ilmoitan sinne eu porukalle mitä suomessa touhutaan

Oma kommentti