Hymy selvitti TV-tähtien bisnekset – firmat rypevät rahassa

Vuodesta toiseen samat ihmiset pyörittävät tv-teollisuuttamme, ja tienaavat hyvin. He ovat perustaneet tv-esiintymisiään varten omat yhtiöt. Näin he voivat hyödyntää raha-asiansa parhaiten. Hymy selvitti ruudusta tuttujen kasvojen bisnekset.

Painetusta lehdestä voit lukea lukuisten tuttujen kasvojen yritysten tilinpäätöksistä. Mutta kuka on joukon kingi?

Television yksi kovimmista kunkuista on palkittu Arman Alizad. Hän johtaa muutamia vuosia sitten perustettua Armanin Maailma Oy:tään, joka kierii rahoissa.

Viimeisin liikevaihto oli 775 000 euroa, josta jäi viivan alle huimat 256 000 euroa. Liikevoittoprosentti oli siis päälle 40, kun jo kymmenen on yleisesti katsottuna hyvä.

Armanin yrityksen liikevaihto on ollut tasaista ja varmalla pohjalla jo pitkään: noin 700 000 euron luokkaa viimeiset neljä vuotta. Voitot vaihtelevat 300 000 euron molemmin puolin.

Entäs Janne Kataja, jonka naama on näkynyt viime vuosina siellä ja täällä, ja viimeksi hän on tullut ruutuihin Kalevi Keihäsen elämästä kertovassa Keihäsmatkat-sarjassa.

Jannen Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy painii aivan omassa sarjassaan. Liikevaihtoa oli yli 3,6 miljoonaa ja voittoa tuli 229 000 euroa. Liikevoittoprosentti 10 ylittyi. Lue lisää paljastuksia lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, JT Tuomela
Avainsanat: Arman Alizad, Janne Kataja

Kommentit

Oma kommentti