Hymy tarkasti Johanna Tukiaisen ja Martina Aitolehden veroasiat – tämä selvisi!

Johanna TukiainenKahden suomalaisen kohukaunottaren, Johanna Tukiaisen ja Martina Aitolehden, yritystaival on ollut ohdakkeista varsinkin mitä verottajan kanssa asioimiseen tulee. Molemmat verottaja on poistanut aikanaan ennakkoperintärekisteristä.

Miten on nyt? Hymy tarkasti asian.

Kummallakin pyyhkii mukavasti. Sekä Johannan että Martinan yritykset ovat jälleen normaalisti verottajan ennakkoperintärekisterissä. Yleensä rekisteristä poistaminen tapahtuu verottajan aloitteesta, kun verovelvollisella on rästejä.

Johannan Dollsdancers ei ollut rekisterissä viime vuoden maaliskuun ja joulukuun välisenä aikana. Johanna kertoi myöhemmin julkisuudessa hoitaneensa veroasiansa kuntoon. Ja niinpä verottajakin palautti yrityksen ruotuun. Viime vuoden loppupuolelta saakka Johannan yritys on ollut ennakkoperintärekisterissä, kuten kuuluukin.

Martinan tanssiryhmä- ja pr-yritys on ollut poissa rekisteristä pariinkin otteeseen, jopa vuodenkin yhtäjaksoisesti. Nyt hänenkin yrityksensä on verottajan silmissä ennakkoperintärekisterikelpoinen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti

Kommentit

Oma kommentti