Hymy uudistui, tervetuloa mukaan!

Viihteen ja suomalaisten tarinoiden legenda, Hymy-lehti, täyttää tänä vuonna 65 vuotta. Juhlan kunniaksi olemme uudistaneet lehteä entistä kiinnostavammaksi ja samalla raikkaammaksi. Uudistunut Hymy ilmestyi torstaina 8.2.2024 ja sen voi ostaa irtonumeropisteistä tutustumishintaan 5 eurolla.

Koko lehden ulkoasu on käynyt läpi tuuletuksen kohti nykyaikaista miellyttävämpää lukuelämystä kannesta lähtien. Uudistunut ulkoasu on raudanlujan ammattilaisen AD Anu Niemisen käsialaa. Sisällöissä jatkamme tutusti monipuolisen viihdetarjonnan linjalla mielenkiintoisimpien henkilöiden kautta. Lukijoita eniten kiinnostaneet sisällöt jatkavat ja jopa lisääntyvät: terveys, rikos, true crime, suomalaisten tarinat ja ilmiöt, sotahistoria ja sympaattinen eläintarina.

Suomalaisten ilmiöiden ja mielenkiintoisimpien lähihistorian tapahtumien maailmaan meidät vie palkittu kirjailija Aki Ollikainen, jonka ensimmäisessä jutussa käydään läpi Tampereen kaupunginjohtaja Pekka Paavolan ympärillä kuohunutta kohua. Tekstin imu vie mukanaan. Tuoreempien rötösten pariin vie puolestaan kokenut rikostoimittaja Rami Mäkinen. Henkilö- ja viihdejuttujen virtuoosina Hymyssä jatkaa Juhamatti Nieminen.

Uusina palstoina kansanmies tekee paluun, kun Hymyn kolumnistina aloittaa monissa politiikan liemissä keitetty Timo Soini. Ensimmäinen kolumni ruotii presidentinvaaleja. Ristikkopuuhan lisäksi lehdestä löytyy jatkossa televisiosta tutun Magnus Malin julkkis- ja yleistietovisa.

Jatkossakin Hymy lupaa yllättää ja haastaa valtavirtaa ja valtaapitäviä. Olemme suomalaisten puolia pitävä kansanlehti, jonka tavoitteena on tarjota rutkasti koskettavaa ja kiinnostavaa luettavaa. Otamme yhdessä tuottaja Raija Vesalan kanssa mielellämme juttutoiveita ja vinkkejä vastaan!

Viihdyttäviä lukuhetkiä toivottaen,

Erkki Meriluoto

vastaava päätoimittaja

Hymyn vastaava päätoimittaja Erkki Meriluoto.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Erkki Meriluoto, Hymy, Hymy-lehti, päätoimittaja, uudistui, vastaava

Kommentit

Oma kommentti