Kai Merilä

Hymyn julkkistoimittajan kohukirja julki tänään: Nykänen kutsui presidentin juhliin!

Pitkän linjan viihdejournalistin ja Hymyn reportterin Kai Merilän uutuuskirja ”Luottotoimittaja” julkistetaan tänään 1.9 Helsingissä kutsuvierastilaisuudessa. Paikalle on kutsutttu monia julkisuuden henkilöitä, muiden muassa Merilän kirjassa yhtenä päähenkilönä esiintyvä mäkilegenda Matti Nykänen.

Maailman kautta aikojen menestynein mäkimies on hyvän ystävänsä uudesta kirjasta enemmän kuin innoissaan.

-Kirja on sellainen eräänlainen viihderaamattu. Siinä kerrotaan asiat niin kuin ne oikeasti menivät. Kyllä löytyy rytinää ja räiskettä,mutta varmasti myös viihdyttävän hauskoja seikkailuja, Matti ylistää Kaitsun kirjaa.

Nykänen päätti myös itsekin kutsua mieluisensa vieraan Helsingin keskustassa luksusravintolassa pidettäviin kirjajulkkareihin.

-Minä otin yhteyttä presidentin kansliaan ja kerroin, että presidentti Niinistö on puolisoineen erittäin tervetullut juhlistamaan Kaitsun Luottotoimittaja-kirjaa. Jäin nähkääs Saulille viime vuonna velkaa, kun hän kutsui minut linnanjuhliin, Matti hymyilee.

-Saas nähdä, ehtivätkö paikalle, Matti tokaisee.

Teksti:Hymyn toimitus
Avainsanat: Kai Merilä, Matti Nykänen, Sauli Niinistö, Luottotoimittaja

Kommentit

Sauli Niinistö nolasi jopa mäkien legendan. Niinistö oli kutsuttu Matin kirjan julkkareihin mutta arvatkaas mitä luonnollisesti osoitti tapahtumaa pyyhkeellä eikä ilmestynyt paikalle, tämän vahvisti sisäpiiri.

Ihmiset ovat materiaa narsistille Sauli Niinistölle.

Lue lisää tästä minkälainen ihminen on Sauli Niinistö. Jos jopa Niinistön oma kummityttökin toteaa että Niinistöllä on ongelmia muitakin kuin ”se” niin mistähän mahtaa olla kyse?

http://haukionjenni.blogspot.fi/

Oma kommentti