Hymyn lukijat: Missi ei saa olla tyhmeliini!

Elsi SuolanenHymyn lukijat ovat sitä mieltä, ettei missille riitä pelkästään ulkonäkö, kielitaito ja edustuksellisuus. Häneltä vaaditaan myös kohtuullisia perustietoja!

Hymy kysyi verkkosivuillaan, pitäisikö Miss Suomelta edellyttää myös hyvää yleissivistystä. Peräti 85,39 prosenttia vastanneista oli tätä mieltä.

Vain 14,61 prosenttia jättäisi missille vain hymyilemisen ja keskittymisen kauneusasioihin.

Iltalehden järjestämässä tunnistustestissä suurin osa tämän vuoden Miss Suomi -finalisteista ei tunnistanut kuvista laulaja Tapani Kansaa tai demareitten puheenjohtajaa, Jutta Urpilaista.

Missisuosikki Elsi Suolanen yllätti yleistiedottomuudellaan. Hän väitti Iltalehden tentissä Alexander Stubbin olevan Suomen pääministeri. Elsin mielestä jatkosotakin käytiin 1980-luvulla.

 

Kuvassa Miss Suomi -kandidaatti vuosimallia 2009 Elsi Suolanen.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Alexander Stubb, Tapani Kansa, Elsi Suolanen, Jutta Urpilainen

Kommentit

Vieras: Mikä muu sota tunnetaan nimellä Jatkosota? Jos edes tiesi yleensäkään mistä on kyse ni uskon että kysyjä tarkoitti ihan tätä meidän ikiomaa Jatkosotaamme eikä esim.jossain Afrikan valtiossa käytäviä sotia joille kyl tuntuu löytyvän useampikin ns. jatkosota.

Ööhhh…Jesse Jameshan se oli Usa:n presidentti…tai ei edes tiedä Suomen naapurivaltioita ni on hiukan jäänyt yleissivistyksestä paitsi.

Noista ministereistä menee vanhempikin välillä sekaisin mut kyl nyt pääministeri pitäis tietää. Toivottavasti toi sentään tietää kuka Tarja Halonen on.

Elsi kaunis kyllä, mutta nuo vastaukset eivät kyllä tehneet vaikutusta 😀
piiloblondi

Mopolle: no jos ei tiedä että nimen omaan suomea koskeneesta sodasta on kyse, niin saattaa tulla mieleen että kyse olisi vaikka jostain neukkulan hajoamiseen liittyvästä sodasta. Tuskin Elsi sentään tarkoitti että Suomessa olisi sodittu 80-luvulla

AIVAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, että joku voi edes arvata 80-luvun lapsien syntyneen keskelle jatkosotaa………………………….tyhmä voi olla, mutta tämä lähentelee jo ameeban tasoista aivotoimintaa

Voi hyvää päivää, toi mimmi ei tosiaan ole terävin kynä penaalissa.

Ja kuka vielä väittää ettei missit kuulu invavessan?

Voi hyvä luoja…..jatkosota 80-luvulla? Kuinka keila voi olla?

Oma kommentti