Hymyn päätoimittajaksi tulee pelkäämätön suorasuu!

Sami LotilaSami Lotila, 44, astuu kesäkuussa legendaarisen lehtemme puikkoihin aloittaen kakkospäätoimittajana. Lokakuussa mies ryhtyy eläkkeelle jäävän Esko Tuluston seuraajaksi. Lotila on asunut viimeiset 15 vuotta Virossa. Viime aikoina hänestä on tullut yksi Viron tunnetuimmista kynäniekoista, mutta myös yksi vihatuimmista.

-Kirjoitan VIron ainoaan iltapäivälehteen, joka on myös Viron suurilevikkisin lehti. Virolaiset eivät ole tottuneet siihen että asioita sanotaan suoraan. Minun tekstini ovat olleet hyökkäyksiä Viron ongelmia vastaan: osansa saavat hölmöt ja laiskat virkamiehet ja korruptoituneet poliitikot, Lotila lataa.

Hymy on siis saamassa arvoisensa nokkamiehen, pelkäämättömän vallan vahtikoiran, joka ei myöskään viihdemaailman kiemuroita kaihda.

Lotila on kirjoittanut kolme kirjaa, joista viimeisin on Tallinan matkaopas. Hän on myös ahkera yöelämän kävijä ja tuntija.

Hymyyn Lotila ei ole suunnittelemassa muutoksia, sillä lehti on hurjassa nousukiidossa. Ainoana yleisaikakauslehtenä Hymy nosti vuodessa levikkiään liki kahdellatoista prosentilla.

Lue Sami Lotilan koko haastattelu huhtikuun Hymystä!

Lotilan nimitysuutinen:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/sami-lotila-on-hymyn-uusi-paatoimittaja

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, Tallinna, Sami Lotila, Esko Tulusto

Kommentit

Oma kommentti