Hymyn reportaasi: Onko sinunkin kotitalossasi bordelli?

Hymyn reportaasi: Onko sinunkin kotitalossasi bordelli?Ravaako naapuriasunnossasi outoja miesvieraita solkenaan? Ovatko parkkipaikat tukossa vieraista autoista? Sinunkin kerrostalostasi voi löytyä kansainvälistä paritusrikollisuutta ja ilotalo!

Hymyn maaliskuun numerossa on reportaasi, joka hätkähdyttää varsinkin jyväskyläläisiä. Otimme esimerkkipaikkakunnaksemme tämän keskisuuren suomalaiskaupungin ja listasimme kuvin ja osoittein sen salatut bordellit. Ja niitähän löytyy!

Prostituutiosta puhuttaessa langetaan helposti siihen harhaan, että ilotyttöjä on vain Helsingissä ja suurkaupungeissa. Katu- ja hotelliprostituutiosta uutisoidaan, koska se on näkyvää ja koetaan helposti häiritseväksi. Suurin osa ”lihamarkkinoista” liikkuu kuitenkin nykypäivänä verkossa, ja prostituoidut ottavat vastaan aivan tavallisissa asuinkerrostaloissa.

Viime aikoina prostituutio on ulottanut lonkeronsa jo pienimpiinkin kaupunkeihin ja kuntiin. Hymyn reportaasista käy ilmi, että myös noin 10 000 asukkaan kunnista löytyy jo ilotaloja. Usein tavallisissa kerrostalohuoneistoissa vastaanottaa kahdesta kolmeen prostituoitua. Lue mielenkiintoinen juttumme maaliskuun lehdestä. Lue myös isännöitsijän kommentit, kun hänelle kerrottiin ilotalosta eräässä kohteessa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Jyväskylässä on runsas maksullisen seksin tarjonta, on kotimaisia ja ulkomaisia. Itsekin myin, kylmästi vaan. Omassa kerrostalohuoneistossa annoin sopivan miehen löytyessä, naapurin mummo vaan yski seinän takana.:) Kiinnijääminen epätodnäköistä. Tätä tapahtuu ympärillämme enemmän kuin uskotaan! Eikä sitä saada koskaan kitkettyä, onneksi.

Yhtään ei hätkähdytä. On näitä nähty vaikkei varaa ole ostaa ollutkaa. On nähty hotellin yökerhossa, valtion omistaman kapakan illoissa, ennen siltaa lossin takana korpilahdella, samassa talossa jossa asuin kangaslammella, enempi voisikin kysyä että missä ei olisi nähty.
Herroille on omansa, persaukisille omansa.
Ikävä vain että vielä enempi persaukisena ei näihin ole varaa koskaan ollut.
Ennen oli tapana työpaikkojen Tallinnanmatkoilla ja vielä sitä ennen Venäjän matkoilla vierailla taloissa. Nekin on itsellä väliin jääneet mutta kukapa ei olisi asioista kuullut.
Mutta eikö toimittajat voisi testata muitten puolesta että missä on söpöset tyttölöiset ja missä vähempi söpöset Justiinat? Sitä voisi myötäelää vaikka.

toisella puolella katua voi jopa saada!! siis teidän juttujen mukaan..

kertoka kaiki heti jos on josa bordel. ei se ole paha jos naise tekee tyo bordel ja mies kay nussiin. maksaa naisele palka ja kaikenon r
tyytyvianen vaika en halu ausa bordel naapuri,

asiantuntija (vierailija), 17.3.2012 klo 14.41

Taas revitellään otsikoissa käsitteillä, jotka eivät pidä paikkaansa. Jos nainen vuokraa itse vapailta markkinoilta huoneiston, jossa hetken aikaa myy palvelujaan, se talo ei todellakaan ole bordelli tai ilotalo!!!!
Käytännössä katsoen on ja asunnon vuokraaja saa syytteen parittamisesta jos on tietoinen miksi asunto on vuokrattu.Rikoslaki 9 § (24.7.1998/563) Paritus. Joka hankkiakseen itselleen tai toiselle taloudellista hyötyä

järjestää huoneen tai muun tilan korvausta vastaan tapahtuvaa sukupuoliyhteyttä tai siihen rinnastettavaa seksuaalista tekoa varten,
muuten käyttää hyväkseen jonkun ryhtymistä sellaiseen tekoon tai
viettelee tai painostaa toisen sellaiseen tekoon,

on tuomittava parituksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

Yritys on rangaistava.
Jos vuokranantaja ei tiedä vuokratessa että asunnossa myydään seksipalveluita mutta saa tiedon siitä,hän voi nostaa sanktioita vuokraajaa kohtaan.

Taas revitellään otsikoissa käsitteillä, jotka eivät pidä paikkaansa. Jos nainen vuokraa itse vapailta markkinoilta huoneiston, jossa hetken aikaa myy palvelujaan, se talo ei todellakaan ole bordelli tai ilotalo!!!!

Ei tosiaan juttu ilman osoitteita oo mitään. Liian hankalaksi on tehty bordellien ja niiden myötä hyvän seksin löytyminen.

Tuo vihreä talo on tietääkseni Jyväskylän Vaasankadulta.

Hyvä Hymy! Parittaminen ja prostituution edistäminen on rikos ja siihen pitää puuttua.Itse laitoin seksitreffit.fi sivustolle ilmoituksen jossa etsin seuraa.Halusin todisteen siitä että kyseisellä sivustolla on seksin myynti-ja osto markkinat vaikka ylläpito kielsi sen ehdottomasti. Tuli yli 600 vastausta ja kaikki kysyivät paljonko maksaa ja miten saa yhteyttä ja lähes kaikki varattuja miehiä!Voin lähettää faktat toimitukselle (saadut sähköpostit).Poliisi toivottavasti kiinnostuu myös tästäkin teidän jutusta ja ratsaa paikan.Bordelleja ei suomeen tule mutta toivottavasti kielto ettei pornosivustoilla/lehdissä enää saa julkaista ns.seuranhaku,hieronta ja ym.strippauskeikkailmoituksia.

Mitä väliä? Mielummin bordelli kuin kasa narkkareita, meluavia ihmisiä, rappukäytävää sottaavia ja tavaroita rikkoavia huligaaneja. Puhumattakaan kyttäävistä kukkahattutädeistä. Tämän kaiken kokemani jälkeen ottaisin mielummin vaikka bordellin joka lukaaliin. Tutkikaa Alibi ja Hymy jotain OIKEASTI häiritsevää.

Meidän kissa taitaa pitää jotain bordellia,koska takapihalla pyörii melko lauma kolleja mouruumassa ja kuseksimassa nurkkiin.Hymy,tänne vaan kuvaamaan yöllistä toimintaa.

Meidän talossa täällä Porissa on pari asuntoa vuokrattu turkkilaisille miehille. He eivät tosin täällä asu, vaikka vuokrasopimuksessa on ehto, että vain vuokraaja saa asua asunnossa. Sen sijaan asunnoissa asuu kerrallaan 2-4 ulkomaista (etupäässä venäläistä naista) kahden viikon jakson, jonka jälkeen naiset vaihtuvat. Naiset lähtevät liikkeelle puolenpäivän jälkeen ja saapuvat yöllä kello 3-5 välillä ja heti ensimmäiseksi menevät suihkuun. Onneksi itse prostituutiota ei harrasteta talossamme mutta taloyhtiömme vuokraa tilat prostituution edistämiseen. Eikö tämäkin ole jo rikos nykylaissa?

Hymy jaksaa valistaa, sorry vaan urpo. Äläkä turhaan lausu jumalasi KRP.n nimeä tai tullaan ja otetaan sut säilöön.

On se kumma kun naisen miesvieraita tilastoidaan vieläkin vaikka on 2000-luku

hei haloo pylvästalos päättäjät suomi sais paljon verorahoja bordellit suomeen

Oma kommentti