Hymyn suosio vain kasvaa!

Hymy 0309 kansiHymyä lukee jo 426 000 suomalaista! Lukijamäärä oli vuonna 2008 kasvanut edellisestä vuodesta peräti seitsemällä prosentilla. Hymyn kasvu on suurinta perhe- ja yleislehtien joukossa, joista useimpien lukijamäärä on päinvastoin laskusuunnassa.

Suurimman lukijakadon kokivat Allerin omistamat OHO!, laskua 22 ja Katso, laskua 14 prosenttia.  Kummankin lukijamäärä on 151 000 eli vain hieman yli kolmasosa Hymyn lukijamäärästä. Yhtyneiden Kuvalehtien rikoslehti Alibi ohitti ne 183 000 lukijallaan; Alibin kasvu oli neljä prosenttia.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hymy, lukijamäärä

Kommentit

KOMENTTI nro. 7, sinäpä sen itse sanoit parhaiten. Katsolle ei ole mitään virkaa tänä päivänä ja Oho on nelivärinen vessapaperi, jonka kiinnostavimmat jutut ovat luokkaa Negativen basisti kävi Hesburgerin vessassa (kertoo juttujen tasosta aika paljon).

Kommentoija 5.

Siellä puhuu taas ”syvä kokemuksen ääni”. Perustelepa miksi Oho tai Katso ovat paskinta shittiä. Toinen on puhdas tv-lehti ja toinen kiltti hienopieru naistenlehti nykyään.

Mitäpä jos tietäisit asioista ennen kuin kommentoit.

nimimerkille lappi gou gou kirjoitit hyvän kommentin terveisin nimimerkki aurinko.

Kylläpä sitä nyt pullistellaan. Alibikin piti mainita, vaikkei liity mihinkään mitenkään, paitsi siten että on saman puljun alla. Oho ja Katso tosin ovat sitä kaikkein paskinta shittiä, eli ei ihme jos ei mene hyvin.

susan ruusunen kaikkea hyvää elämääsi juttu hymyssä oli hyvä , kuvat myös. paljaimmat kuvat olisivat saatu peitellä , ei kaikkea tarvitse näyttää jättää mielikuvituksen varaan myös . nainen länsi-suomesta !

Oma kommentti