Hymystä uusi painos

kansi 0408Hymyn huhtikuun numeron suuren kysynnän vuoksi lehdestä otettiin uusi painos, joka tulee irtonumeromyyntiin lehtipisteisiin alkaen tiistaina 8. huhtikuuta.

Lehden tämänkertaiseen numeroon on kohdistunut ennätyksellisen paljon mielenkiintoa Hymyn julkaistua ulkoministeri Ilkka Kanervan tanssijatar Johanna Tukiaiselle lähettämiä tekstiviestejä. Vaikka jotkut viestit valuivat välittömästi muuhun mediaan, Hymyn huhtikuun numerosta näyttää tulleen historiallinen keräilykappale. Tapahtumasarja, joka lähti vyörymään Hymyn paljastuksesta, on asiantuntijoiden mukaan muuttanut politiikan moraalia.

Pienipainoksiset erikoislehdet ottavat toisinaan uusintapainoksia numeroistaan, mutta suurten yleisaikakauslehtien kohdalla se on erittäin harvinaista.

3.4. 2008

Esko Tulusto, Hymyn päätoimittaja

Teksti: Hymy
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Johanna Tukiainen

Kommentit

mielestäni ainut henkilö kenelle ike on tästä tilivelvollinen on hänen oma vaimonsa,ja häntä tämä asia ei hetkauttanut niin miksi me tehtäisiin siitä niin iso numero..

Nyt ei ulkopoliitikan hoito ole hampaatonta.
vai onko?

Suomi eriarvoistuu rikkaille tulonsiirtoja.
Terveyskeskus maksut nousee
Elintarvikkeet nousee.
Alkontuotteet nousee.
Verohelpotuksia varakkaille.
Päivähoito maksut nousee.
Tätähän hallituspuolueet vaalilupauksissa lupasi

Mutta nouseeko kansa näitä päätöksiä vastaan, vai alistuuko
olisiko aika yleislakkoon?

NYKYISEN HALLITUKSELLE ON TUNTEMATON ASIA REHELLISYYS;
VALEHTELUJA,VALEHTELUJA JA VALEHTELUJA.
OIKEIN VALEHTELIJOITTEN KLUBI.

Suuri miinus hallituspuolueille, kanerva asian hoidosta.
hyväveliverkosto yritti suojella ja levittää tosiasian vastaisia tietoja ja vähätellä asiaa.
Totuus kyllä paljastuu aikanaan.
On suonen edunmukaista,että suomessa on sellaista lehtiä jotka paljastaa tälläiset mätäpesäkkeet.

Hymu lehdelle journalisti palkinto.

Klouvneja koko hallitus ,” suomi sirkus”

Kun ei v..u osaa omaa elämäänsä hallita ja hoitaa, niin kuinka hoitaisi kansalaisten. Tuollaisen miehen käsissä Suomen ulkopolitiikka. Huh.huh. Hyvä että lensi, eikä hyvä-veli-verkosto voinut estää. Suomi on sittenkin fiksu maa.

Eiköhän tämä ole 60 v. miesten sekoilua mikä ei todellakaan sovi ulkomsterille. Jos Kanerva olisi vaikka myöntänyt heti tekstiviestit ja vaikka kertonut rakastuneensa pupu tyttöön. Olisiko eroittamiselta vältytty. Ehkä ei.Jos mies ei hallitse omaa elämäänsä niin miten voidaan kuvitella että hän pystyisi hoitamaan virkaansa. Kysyn vain.

nuori, mutta kiinnostunut,
Siinä on hieman eroa, mitä tavallinen tallaaja tekee ja mitä ministeri. Ministeriltä odotetaan nuhteetonta käytöstä ja siihen ei kuulu valehteleminen ja venkoilu, eikä täydellinen harkintakyvyn puute.

On hieno asia, että tämä tuli ilmi ja ministeri vaihtui. Mitä kaikkea olisikaan voinut tapahtua työasioissa, jos vastaan tulee houkuttelevia naisia. Kähmijöiden aika on onneksi kohta ohi.

Saatiin vielä kaiken lisäksi kielitaitoinen ministeri, joka pärjää varmasti tehtävässään eikä saata maatamme naurunalaiseksi.

Nii-i! Ois voinu pysyä sen avovaimonsa hoivissa joka on myös huomattavasti nuorempi kuin ukko itse. Ettäs kehtaa vanhat gubet juosta nuorten naisten perässä, Vanhanen ja Kanerva nämä tuoreimmat. Ei kansa tykkää jos se ei voi luottaa ihmisiin, jotka se on itseään edustamaan valinnut. Oikeus ja kohtuus olisi että kaikki törppöilijät älyäisi erotai ihan itse. Meinaan ettei tartte erottaa.
Tätä mieltä on Kati.

Älä nyt iso ihminen viitsi. Ei tekstarit Kanervaa kaataneet vaan tämä:
1. Antoi jo 2005 lupauksen puoluejohdolle, ettei enää typeriä naissotkuja, jossa vanhus tekstailee pikkutytöille tuhmia.
2. Rikkoi lupauksen. Alkoi valehdella. Kiisti tekstarit. Kiisti kiistämisensä. Väitti, että olivat työviestejä. Valehteli toistuvasti ja kovaa.
3. Kun ei heti myöntänyt, media (ei Hymy vaan iltapäivälehdet) roikuttivat kuukauden hirressä. Lopulta ei kokoomus jaksanut katsoa typerää ministeriä, joka ei tajunnut erota.
Tämä on tervetullutta poliittisen kulttuurin muutosta anglosaksisiin maihin päin. Ei ole olemassa poliittista ja yksityisminää. Sama minä tekee työt ja tekstaa silikonivosuille ja valehtelee.
Kyllä se niin on, etten minä seksiaddiktin turvallisuusriskejä halua maalleni. Haluan aikuisen ja järkevän ministerin hoitamaan ulkoasioita.

Kyllä alkaa vähitellen ottaa päähän koko juttu. Siis Tukiainen ja hymy pilas Kanervan elämän mielestäni! Kiitos vaan, kun menetettiin todella hyvä ulkoministeri. Joskus luin juorulehtiä, mutta tähän kyllä loppui. En koskaa enää tule lukemaan sellaista paskaa. Mielestäni median pitäis olla fiksua, mutta tästä on kyllä fiksuus kaukana. Miettikääpä omalle kohdalle sitä, kun tekstailisitte jollekin, ja ne viestit tulis lehteen! Olisiko teidän mielestä mahtavaa, kun teidän yksityiselämää tutkittais niin tarkasti. Tai teidän ura menisi siinä samassa hukkaan. Se, minkä vuoksi olisitte tehneet kymmeniä vuosia töitä. Niin, Kanervallaki meni hukkaan. Tekihän hän vain yli 30 vuotta töitä Suomen parantamiseksi. Että kiitos taas näille julkisuuden ja rahan haluisille ihmisille. Toivottavasti Suomen kansa jonakin päivänä ymmärtää sen, että nykyajan media on turhuutta!

Kanerva ei ole ensimmäinen eikä viimeinen mies jota kiinnostaa nuori nainen.
Hieman sääliksi käy miten Kanervan taival päättyi.
Johanna sai mitä halusi,Julkisuutta.

Minusta on ikävää, että jopa korkean tason poliitikot sanovat, että Kanervan erottaminen oli median aikaansaannos. Kyllä syyt eroon ovat puoluejohdon luottamuksen pettäminen, jatkettu epärehellisyys (valehtelu) ja virkatehtävien hoitoon tarkoitetun puhelimen käyttö henkilökohtaisten asioiden hoitoon. Asia olisi tosin saatu peiteltyä, ellei media olisi tuonut sitä esille – ja näin olisi varmasti tehtykin.

Ministerien pitäisi jo viimein ymmärtää, että myös heidän yksityiselämänsä sotkut ja tapa, jolla ne setvitään, muovaavat mielikuvaa heistä. Jos ihmisen osoittaa selkeää harkintakyvyn puutetta ja epärehellisyyttä lausunnoissaan, voiko nuo ominaisuudet erottaa kuuluvaksi vain yksityiselämään.

Oma kommentti