Idols-Johannan epäonni jatkuu: Häirikkö piinaa, palkat saamatta, raiskausjuttu ei etene…

Johanna Idols HämäläinenIdolsista takavuosina tutuksi tullut laulaja Johanna Hämäläinen, 25, odottaa edelleen tietoa raiskausepäilyasiassaan. Johanna joutui väkisinmakausyrityksen kohteeksi viime syksynä palatessaan ravintolasta Kuusankoskella. Asia ei ole edennyt eli siitä ei ole vielä suoritettu syyteharkintaa.

Odottaminen on ollut Johannalle raskasta aikaa. Hän totesi Hymylle pelkäävänsä miehen kohtaamista oikeudessa.

Johanna on kokenut muutoinkin epäonnea elämässään. Lahdessa järjestetty metallimusiikin festivaali ei onnistunut odotetunlaisesti.

-Järjestäjä kusi asiat! Johanna tylyttää.

-Emme varmaan tule saamaan palkkojamme, hän epäilee.

-Esiintyjille ei ollut järjestetty ruokia tai juomia, ei takahuonetta saati majoitusta.

Johanna on joutunut myös epämääräisen nettihäirikön kohteeksi.

-Julkisuudessahan on kerrottu Miss Suomi Satu Tuomistoa piinaavasta Facebook-häiriköstä. Samainen kiusanhenki otti myös minuun yhteyttä. Juttelin Satun kanssa hänestä ”naamakirjassa”, Johanna paljastaa.

Häirikkö on tarjonnut Johannalle milloin roolia leffassa, milloin häntä taas on pyydetty laulamaan siihen tunnusmusiikkia.

-Hän on kysellyt minua tapaamisiin hämäriin paikkoihin, kuten Helsingin Itäkeskuksen taakse. Tapaamiseen olisi pitänyt tulla yksin.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Idols, Miss Suomi, Satu Tuomisto, Johanna Hämäläinen

Kommentit

Aivan, hän on ”julkkis” muun kun musansa takia. Kiitos kun vahvistit epäilyni.

Googleta Johanna Hämäläinen. Hänhän oli mm. Hymyssä alastonkuvissa, joka nosti hänen julkisuusarvoaan, samoin hänen raiskauksestaan uutisoitiin. Oli muummuassa Iltasanomien ja Iltalehden etusivun kansikuvatyttönä. Että kyllä hän julkkis on!!!!!! EN sitten ole Johanna itse. TIedokses.

19.2.2009 klo 20.17, Miumau (vierailija)

Naama on kyllä nähty tuhat ja yksi kertaa mutta en muista edes yhtä laulua tältä neidiltä. Onko cd:tä edes olemassa? Surullista kun lööpissä roikutaan muun kun taidon takia.

Jos kaikki moiset nollat ”mut meinattiin vissiin raiskata, osaan jotenkuten hoilata”-tyypit olis julkkiksia, olis meitä täällä yli viis miljoonaa… Huoh…

Googleta Johanna Hämäläinen. Hänhän oli mm. Hymyssä alastonkuvissa, joka nosti hänen julkisuusarvoaan, samoin hänen raiskauksestaan uutisoitiin. Oli muummuassa Iltasanomien ja Iltalehden etusivun kansikuvatyttönä. Että kyllä hän julkkis on!!!!!! EN sitten ole Johanna itse. TIedokses.

Voi rassukkaa, hienoa, että on kuitenkin voimia kertoa tuo kaikki lehdistölle…

Mä en oikein näe, missä on raiskausyrityksen, häiriköinnin ja palkkojen saamattomuuden viihdearvo, semminkin, kun kyse on jonkun takavuosien höpökisan ei menestyneen nobodyn jutuista.

No sit sä varmaan Plaffi ´tajuut että nää nettijutut on ihan eriä ja paljon viihteellisempiä kuin lehden tarjonta. Nimimerkillä lehtimyyjä.

Voi lapsi pieni, mulle on tullut Hymy jo 80-luvun alusta, eikä varallisuus ole ainakaan vähentynyt siitä ; )

Plaffi hei. Se että sä luet Hymyn nettiä ei tarkoita tilausta.
Eli et sä mikään tilaaja oo, ei sulle mitään Hymyä tuu, sulla ei siihen oo varmaan ees varaa.

monella muulla on asiat vielä huonommin.. onko joku sanonut elämän olevan ruusuilla tanssimista?? olet kuin Johanna tukiainen goes gootti

Oletko koskaan ajatellut, etteivät asiasi kiinnosta? Pakko peruuttaa Hymyn tilaus, en jaksa enää näitä tyrkkyjä hinnalla millä hyvänsä.

Oma kommentti