Ihanan seksikäs uusi Miss Helsinki Inna Tähtinen paljastelee vain sopivasti

Inna Tähtisessä on tähtiainesta. Selkeästi.

Nainen on uusi Miss Helsinki. Ja suloinen ja söpö kuin mikä. Emme sano ”kuin sika pienenä”, koska se olisi humoristisuudestaan huolimatta suorastaan loukkaavaa. Inna on nimittäin oikeasti viehättävän naapurintyttömäinen.

Sellaisenaan siis loistava Miss Helsinki. Viime aikoina on totuttu toisentyylisiin, ehkä kovemman ulkokuoren omaaviin missikandidaatteihin.

-Asuin nuorena Joensuussa ja siellä en jotenkin uskaltanut ilmaista itseäni. Sulauduin vain massaan, enkä halunnut erottua. Kun muutin Helsinkiin, aloin uskaltaa näyttää omaa tyyliäni. En enää välittänyt mitä muut ajattelevat, hän kertoi Helsingin Uutisille.

Inna Tähtinen pursuaa piiloseksiä ja peiteltyä erotiikkaa. Katsokaa vaikka itse! Aina ei ole pakko paljastella liikaa ollakseen super-super-seksikäs!

Tässä Innan seksikkäitä kuvia:

View this post on Instagram

Daydreaming⛅️ Uskotsä sun unelmiin? Jos joku olis 2 vuotta sitten kertonu mulle (pikkuselle ja muita matkivalle Joensuussa asuvalle landetytölle) että mitä mä teen tänä päivänä niin en tiiä oisinko uskonu. Mun haaveena on pienestä pitäen ollu asua Helsingissä, mutta jotenkin se oli aina vaan puheen ja ajatuksen tasolla. Ei se oikein koskaan tuntunu siltä että sitä oisin uskaltanu lähteä toteuttamaan. Varsinkaan YKSIN. Kuinkas sitä sitten kävikään. Just nyt elän mun PARASTA elämää tehden just niitä juttuja mitä MINÄ haluan tehdä. Älä pliis anna kenenkään kertoa sulle että kuka sä oot tai mitä sä voit tehdä. Vaikka se kuinka ois sun besun kummin kaiman poikaystävän serkku ja ootte nii samaa mieltä laiffista??‍♀️. Mun seuraavat kahden vuoden haaveet todellakin jännittää mua kun ne on niin isoja nykyhetkeen verrattuna. Eipä se mua haittaa pätkääkään. Ne on mun haaveita eikä kenenkään muun ja meen niitä kohti päivä kerrallaan tehden töitä niiden eteen. Voin rehellisesti sanoa että oon jo nyt damn proud itestäni ja siitä että minkälaisen matkan oon kulkenu tähän asti. Feel the fear and do it anyway.?? #daydreaming #happy #daretobeyou #misshelsinki2020 #girl #lovinglife #beautycomesfromtheinside #natural #body #tb #photoshoot

A post shared by Miss Helsinki 2020 ✨ (@innatahtinen) on

View this post on Instagram

Good morning?

A post shared by Miss Helsinki 2020 ✨ (@innatahtinen) on

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Inna Tähtinen, Miss Helsinki

Kommentit

Oma kommentti