Ihme sekoilua Enkeli-Elisan tutkinnassa: lue mitä poliisi vastasi Hymylle!

Hymyssä on tiukka ja kriittinen revolverihaastattelu liittyen Minttu Vettenterän kirjoittaman Enkeli-Elisan elämää kuvaavan kirjan rikostutkintaan. Tenttaamme poliisilta, miksi näinä tuottavuusohjelman aikoina tutkitaan osin fiktiiviseen materiaaliin perustuvaa kirjaa yhtäältä niin innokkaasti, toisaalta hapuilevasti. Lue Hymystä kokonaisuudessaan kirjasopan hölmöistä käänteistä!

Jutustamme selviää muun muassa, että poliisi alkoi tutkia asiaa, kun siitä kirjattiin Helsingissä yksityishenkilön tekemä rikosilmoitus. Aiemmin poliisi oli tutkinnanjohtajansa suulla ilmoittanut, että se otti jutun omatoimisesti tutkintaan. Mikä sitten on totuus ja miksi ihmeessä poliisi on niin innokas tämän mitä ilmeisemmin hämäräksi (lähdesuojankin takia) loppujen lopuksi jäävän casen suhteen.

-Kuule, tää ei nyt johda enempään, en osaa sanoa enempää tästä, poliisi päättääkin puhelun Hymyn toimittajan jäädessä langalle roikkumaan.

Aluksi poliisi lähti tutkimaan juttua, mutta ei edes tiennyt, mitä siinä epäiltäisiin.

Päivitys: Tällä viikolla Hymy-lehden ilmestymisen jälkeen poliisi ilmoitti, ettei se enää epäile Vettenterää rikoksesta. Asiasta uutisoi ensinnä MTV3.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Enkeli-Elisa, Minttu Vettenterä

Kommentit

Oma kommentti